Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Impo wattmeter

dan cod

Postări Recomandate

Am găsit în târg aparatul asta. Nu găsesc nimic pe net despre el. Știe cineva ceva? Are întrare, ieșire și alimentare(cât știu eu daneza, adică deloc) 

IMG-20241116-100947.jpg

IMG-20241118-102051.jpg

IMG-20241118-102552.jpg

IMG-20241118-102545.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

6

• UDAR

3

• doru3160

2

• validae

1

Zile populare

Acum 55 minute, UDAR a spus:

Este sigur un watt metru . Probabil de audiofrecvență. Din păcate nu e vizibil nimic care să ne spună tensiune maximă/ curent maxim. 

Ar trebui să se vadă ceva anume din el? 

Link spre comentariu
Acum 40 minute, validae a spus:

Dacă era de audiofrecvență, nu ar fi fost normal să folosească niște mufe standardizate/specifice ?

Eu cred că sunt niște aparate didactice.

De radiofrecventa nu are cum sa fie. Didactic poate fi. 

Link spre comentariu

De radiofrecvență sigur nu e . Multiplicatorul folosit merge la limită până la 4 MHz iar cablarea nu prea arată RF. Mufe specifice nu-i musai odată ce se conectează între amplificator și difuzor - dacă e cum zic eu. 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, UDAR a spus:

De radiofrecvență sigur nu e . Multiplicatorul folosit merge la limită până la 4 MHz iar cablarea nu prea arată RF. Mufe specifice nu-i musai odată ce se conectează între amplificator și difuzor - dacă e cum zic eu. 

Voi încerca sa îl conectez la un amificator sa vad ce face. 

Link spre comentariu

Legi amplificatorul la intrare iar la ieșire pui o sarcină de 4-8Ω - poate fi chiar și un difuzor. Bornele albastre sunt ”masa” par a fi legate între ele.

Editat de UDAR
Link spre comentariu
Acum 36 minute, UDAR a spus:

Legi amplificatorul la intrare iar la ieșire pui o sarcină de 4-8Ω - poate fi chiar și un difuzor. Bornele albastre sunt ”masa” par a fi legate între ele.

Așa o sa fac. Chiar sunt curios. 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, dan cod a spus:

Nu este artizanal. Mai am. Doua aparate făcute de impo. Este firma daneza. 

Dacă e firmă, probabil e ceva comparabil cu radio progres de la noi. Nu are amprenta industrială. Probabil fac serii mici, fără multă tehnologie la îndemână. Nu arată rău, dar e departe de disign industrial. Sigur e wattmetru, judecând după cum l-au botezat, comutatorul de game de pe panou, 3w și 30w. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări