mihaiaurul Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă O rugaminte, Poate sa-mi spuna cineva daca la acest tip de lampa solara se poate schimba bateria ? Eu nu am gasit cum s-ar putea desface. Poate doar cu flexul. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă Depinde de adezivul folosit . Pe o plita calda incercati sa o desfaceti . Link spre comentariu
Dxxx Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă De principiu cu rabdare + fortza + un bisturiu tip Acto sau chiar un cutter poti decapsula ansamblul, in ideea de a reface apoi cu silicon. In cazuri incapatanate spargi geamul si la final il inlocuiesti cu geam taiat la dimensiune sau plexiglas. Ramane sa te decizi daca efortul merita, si probabil sa faci si ceva imbunatatiri la proiector. O idee ar fi sa tragi ceva fire si sa lasi bateria externa, daca mai survine pe viitor problema. Oricum ar fi mai ecologic sa nu ajunga la gunoi si sa cumperi altul... Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 6 ore în urmă Autor Partajează Postat 6 ore în urmă Nu cred ca merita efortul. Am mai cautat pe net acest model. Vad ca este acum si la 40 de lei asa ceva. Depinde acum ce calitate or avea bateriile. Asta m-a tinut 2 ani. Acum se descarca intr-o ora. Link spre comentariu
validae Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Acumulatorii sunt LiFePo.Dacă e lipit, merge doar spart geamul, adezivul e tip siliconic, nu se desface la temperatură.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum