Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2024 Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 Am nevoie de executabilul aplicației WhatsApp pt WIN 10 64 bit. Am dezinstalat Microsoft Apps, nu msi am de unde să iau aplicația. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2024 Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 Nu se poate, aplicatiile din Microsoft Store nu sunt simple executabile. Foloseste web.whatsapp.com in schimb. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2024 Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 O descarci de pe net și o reinstalezi. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 Se pare că nu pot reinstala Microsoft Store. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 14, 2024 Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 Alte aplicatii tot asa pe baza de link in https://store.rg-adguard.net/ Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 20, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Nu a mers in nici un fel, am fost nevoit sa reinstalez Win. Si dupa reinstalare, tot am avut emotii, pana nu s-a updatat Win si Microsoft Store nu am putut instala WhatsApp. Nu-mi dadea nici un mesaj de eroare, vedeam cum se lanseaza in executie si in rest nu se intampla nimic. A trebuit sa ghicesc ce se intampla. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum