ratza Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Vreau ca incintele sa fie mici, 3W sunt suficienti, incintele nu sunt pentru petreceri vreau sa ascult putina muzica inainte de a adormi asa ca incintele vor sta linga pat, posibil pe noptiere.Mie mi-au pl?cut foarte mult cum se auzeau difuzoarele alea eliptice din TV-urile alb negru. Aveau vreo doi wa?i. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 @ovidanie,Daca poti, pune poze ale dif. Saba! si dimensiuni.Era bine daca se puteau face floorstandere mici, altfel, singura solutie: incinta deschisa de mici dimensiuni (fara un bas prea profund si jos, corectabil din amplificator) Orice alta varianta de incinta mica e un esec apriori. Sunt multe dif. BL destul de bune din TV si combine vechi, la care cel mult un tweeter mic adaugat cu un 2,2 micro, dau rezultate bune in aceste conditii. O corectie la joase din amp. daca se cere! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 Fotografii pe la sfirsitul saptaminii, difuzoarele nu sunt la indemina. Obligatoriu incinta trebuie sa fie de mici dimensiuni, 250*180*200mm ar fi dimensiunile maxime acceptate. Link spre comentariu
mosfet Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 ...... Ce muzica ascult? Userul AndreidinSV sustine ca ascult muzica expirata, eu zic ca ascult muzica buna...copy/paste din mp3-ul meu: BEE GEES, ABBA, DIRE STRAITS, METALLICA, SANTANA, PINK FLOYD, QUEEN, THE BEATLES, R.E.M, ZUCCHERO , LED ZEPPELIN, JAMES BROWN, LOUIS ARMSTRONG, etc.......Stiu ca incintele cu difuri fullrange nu sunt f recomandate pt rock. Si eu am teoretic aceeasi problema, mi-am facut (sunt inca in faza de reglat cantitatea de fonoabsorbant si gasit o solutie pt finisat) o pereche de VTP-uri cu difuri fullrange Tangband de 3" (le-am luat cu 45 de euro perechea, cu tot cu transport, te-ar putea interesa). Pe muzica rock, cu mult bas si foarte incarcata, nu fac fata extraordinar. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Nu gasesc difuzoarele Saba, sunt puse bine pe undeva. Cautind prin magazie difuzoare cu membrana eliptica am gasit urmatoarele: Difuzoarele din susul fotografiei nu au producatorul specificat, sunt fabricate in Belgia si au dimensiunile membranei 175*60mm, am masurat efectiv membrana, pina la prima rila.8 ohm, 8W. Din astea am patru bucati.Pun si o fotografie cu eticheta poate recunoaste cineva difuzorul, eu nu-mi amintesc din ce televizor l-am recuperat. Difuzoarele din mijloc sunt fabricate de Tonsil sub licenta Pioneer, 4W 15 ohm. Nu reusesd sa citesc marcajul, difuzorul pereche este marcat la fel de neconcludent. Si in partea de jos a fotografiei niste difuzoare rusesti, nu am de gind sa le folosesc. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Difuzoarele belgiene sunt Philips.Alege din ce ai pe cele care in incinta deschisa au cel mai bun bas. Pe inalta merge orice tweeter galusca (mic!) prin condensator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum