Anamaria434443 Postat Noiembrie 13, 2024 Partajează Postat Noiembrie 13, 2024 Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva cu setarile de imagine in special pentru acest model? Samsung UE40H6203AW, ca acum se vede mult alb si culori sterse, spalacite si nu stiu sa il setez sa fie optimim setat, sau sa aiba cele mai bune setari video si sa se vada excelent. Multumesc mult! Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 13, 2024 Partajează Postat Noiembrie 13, 2024 Acum 2 ore, Anamaria434443 a spus: Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva cu setarile de imagine in special pentru acest model? Samsung UE40H6203AW, ca acum se vede mult alb si culori sterse, spalacite si nu stiu sa il setez sa fie optimim setat, sau sa aiba cele mai bune setari video si sa se vada excelent. Multumesc mult! cred ca acolo e un defect de display sau t.con display(modulul de pe display) setarile sant simple,in menu aveti setari imagine.lumina culoare,contrast,daca din ele nu poate fi setat,e clar defect Link spre comentariu
Anamaria434443 Postat Noiembrie 13, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2024 Buna Iulian. Setarile se pot alege, poate m-am exprimat eu gresit, dar nu stiu care sunt cele mai bune setari astfel incat sa se vada bine, de exemplu cat sa pun la intensitate, luminozitate, gama etc. Cum sa ma joc incat sa pun setarile cele mai bune pentru o imagine de o calitate cea mai excelenta ce o poate da televizorul asta Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 14, 2024 Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 Daca scazi luminozitatea si cresti contrastul iar imaginea tot nu e prefecta ai defect hard , ceva pe VCOM pcb ecran Link spre comentariu
Anamaria434443 Postat Noiembrie 14, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 Si cam care ar fi setarile de imagine in general? Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 14, 2024 Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 E un tv vechi , ti-au scris toti , lumina si contrast pana se vede optim Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 14, 2024 Partajează Postat Noiembrie 14, 2024 Fiecare își reglează imaginea după cum ii place , nu sunt setări fixe , imaginea difera de la tv la tv chiar dacă sunt același model Link spre comentariu
Anamaria434443 Postat Noiembrie 15, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2024 Am inteles, si asa un exemplu potrivit de setari, se vada bine la modul general? Multumesc mult Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 15, 2024 Partajează Postat Noiembrie 15, 2024 Resetare la setările din fabrică și atât, daca nu se vede bine atunci e defect. Nu are nevoie de setări speciale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum