Anamaria434443 Postat Miercuri la 11:30 Partajează Postat Miercuri la 11:30 Buna ziua, sunt noua la dumneavoastra pe forum si am nevoie si eu de ajutor, am un televizor Samsung model ue40d5500rw care prezinta urmatoarea problema ce este in video, am filmat ca este mai usor asa sa intelegeti si face cat o mie de cuvinte, sper sa ma ajutati sa reparam aceasta problema, multumesc mult. Din senin a aparut, televizorul nu a fost lovit sau ceva. Se vede depixelat ca nu se poate urca aici video calumea si am comprimat, dar imaginea fuge si apare cu verde si alte culori, dupa cum se poate vedea in video. video mic.mp4 Link spre comentariu
yokoono Postat Miercuri la 14:35 Partajează Postat Miercuri la 14:35 Cam asa https://www.youtube.com/watch?v=1EsaRTg6UIU Link spre comentariu
Anamaria434443 Postat Miercuri la 14:47 Autor Partajează Postat Miercuri la 14:47 Salut Yokoono, interesant e ca daca il misc un pic de ecran si apas, isi revine, oare ce sa fie asta? Link spre comentariu
Marian C Postat Miercuri la 16:50 Partajează Postat Miercuri la 16:50 e tv vechi, nu merita reparat, eu as lua de pe olx un samsung cel putin din 2015 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Miercuri la 17:05 Partajează Postat Miercuri la 17:05 E vechi dar merg bine , sunt de 1000 de ori mai bune ca astea noi cu display 4k care crapa ffoarte repede si multe nu se mai pot remedia Link spre comentariu
Tavi Postat Ieri la 07:47 Partajează Postat Ieri la 07:47 trasee intrerupte intre pcb si drivere gate Link spre comentariu
Anamaria434443 Postat Ieri la 07:55 Autor Partajează Postat Ieri la 07:55 Salutare Tavi, pai daca misc televizorul in fata putin, isi revine si dispar alea, oare ce este de facut? E ceva defect grav? Trebuie ceva reparat sau inlocuit ori doar curatat ceva in el? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ieri la 08:03 Partajează Postat Ieri la 08:03 Pana nu se desface tv și văzut nu știe nimeni cei acolo , nu suntem clarvăzători Link spre comentariu
Anamaria434443 Postat Ieri la 09:00 Autor Partajează Postat Ieri la 09:00 Am inteles, am crezut ca cineva a mai avut aceasta problema si stie de la ce se intampla sau ce este de facut, care e cauza. Ciudat ca am impins in fata ecranul si au disparut si acum vede perfect, oare sa fie ceva grav pana la urma? Link spre comentariu
Tavi Postat Ieri la 09:21 Partajează Postat Ieri la 09:21 Am scris exact ce se intampla , mai sus , intreruperi pe trasee , cand se misca rama tv se fac sau se desfac niste contacte imperfecte De ce intrebati de doua ori acelasi lucru ? Nu exista raspunsuri diferite la aceeasi intrebare Link spre comentariu
Anamaria434443 Postat Ieri la 09:41 Autor Partajează Postat Ieri la 09:41 Imi cer scuze, bun, si asta se poate repara? Acele contacte sunt pe banda sau la placi? Sau nu merita sa se repare, ori se inlocuiesc ceva piese? E simpla reparatia sau e ceva mai grav? Cam cat ar costa? Multumesc frumos Link spre comentariu
Tavi Postat Ieri la 10:33 Partajează Postat Ieri la 10:33 in principiu da , se rezolva , in functie de locatie exista ateliere service in zona dv , va informati Link spre comentariu
Marian C Postat Ieri la 11:08 Partajează Postat Ieri la 11:08 depanatorii care repara zilnic sunt scumpi cel putin 150 lei va costa pt orice chichita Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ieri la 11:12 Partajează Postat Ieri la 11:12 Acum 2 minute, Marian C a spus: depanatorii care repara zilnic sunt scumpi cel putin 150 lei va costa pt orice chichita Si cam cat credeti ca costa reparatia asta 10 lei ? Link spre comentariu
validae Postat Ieri la 11:48 Partajează Postat Ieri la 11:48 Acum 40 minute, Marian C a spus: depanatorii care repara zilnic sunt scumpi cel putin 150 lei va costa pt orice chichita Dacă ai trăi din depanare, crezi că ai cere mai puțin ? Ține cont că trebuie să dai și o garanție la lucrare.E ușor de judecat așa când nu ești implicat direct... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum