Vasile5 Postat Miercuri la 01:17 Partajează Postat Miercuri la 01:17 (editat) Doresc să apelez la serviciul unui strungar pentru realizarea a 4 bucse cilindrice din poliamidă (practic niște șaibe mai groase în carne), R=14mm, r=5mm, h=6mm. Îmi sunt necesare 4 bucăți, le voi folosi pe post de distanțier. Nu este necesară precizie. Doresc cât mai urgent, dacă strungarul este din București sau apropiere ar fi și mai bine. Plătesc bine, atât cât cere strungarul. Nu am material dar cumpăr dacă trebuie. Editat Miercuri la 01:32 de Vasile5 Link spre comentariu
ecu Postat Miercuri la 02:57 Partajează Postat Miercuri la 02:57 (editat) salut, sunt din bucuresti te pot ajuta, suna-ma la 0724295102( am si material) Editat Miercuri la 02:58 de ecu Link spre comentariu
Vasile5 Postat Miercuri la 17:09 Autor Partajează Postat Miercuri la 17:09 M-a ajutat @ecu, piesele au ieșit așa cum am dorit. Mulțumesc. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Miercuri la 17:55 Partajează Postat Miercuri la 17:55 Acum 14 ore, ecu a spus: salut, sunt din bucuresti te pot ajuta, suna-ma la 0724295102( am si material) Buna seara Imi cer scuze de la colegul Vasile5 ca imi permit sa poluez topicul dumnealui,vreau sa va intreb daca din teflon puteti sa faceti cateva repere? (tot asa destul de micute) Va multumesc Link spre comentariu
ecu Postat Ieri la 15:48 Partajează Postat Ieri la 15:48 Acum 21 ore, zsjkuki a spus: Buna seara Imi cer scuze de la colegul Vasile5 ca imi permit sa poluez topicul dumnealui,vreau sa va intreb daca din teflon puteti sa faceti cateva repere? (tot asa destul de micute) Va multumesc dami niste desene ceva sa vad? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum