silmicii Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă @sesebe N-are boala pe tine, e doar mai putin vorbaret din fire si la obiect.Tu esti cam alintat...Acum eu stiam ca bateriile de laptop au niste memorii si ca odata ce bateria pe care sunt ele conectate s- a descarcat, memoriile se sterg si nu mai permit functionarea circuitului de incarcare . Nu am studiat niciodata o baterie de laptop, dar am vreo cateva prin casa si m- a pus pe ganduri. Link spre comentariu
Blacksmith Postat 1 oră în urmă Autor Partajează Postat 1 oră în urmă De unde stii ca n-are daca ai doar 38 de postari ? Inseamna ca il cunosti si pe Sesebe si pe mine. Ceea ce inseamna ca esti membru vechi, banat, revenit cu clona... Dar nu ma deranjeaza, puteti sa fiti ce vreti voi. Link spre comentariu
silmicii Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Pe cine cunosc eu nu-i problema ta.Poate sunt Duhul Sfant si am cunoscut-o si pe maica-ta...Problema ta e ca pierzi vremea altora degeaba.Daca ai pierde-o cu folos te- ai intelege foarte usor si LA OBIECT cu toata lumea.Cand nu intelegi ceva nu te pui in gura cu cine vrea sa te ajute.Pe lumea asta, cand nu poti fi mana intai la o treaba e bine sa stii sa dai la mana altora si pentru asta trebuie sa fii atent la orice face mana intai, sa-i citesti intentiile, altfel se gasesc altii sa dea la mana inaintea ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum