Blacksmith Postat Ianuarie 22 Autor Partajează Postat Ianuarie 22 N-am terminat toate testele, dar se pare ca merge ! Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Dacă ai lipit acele piese cu pistolul prezentat mai sus, Felicitări pentru simțuri. Apropo, ce vârstă ai ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 22 Autor Partajează Postat Ianuarie 22 Mersi ! 98% cu pistolul somalez. Am 44. 1 Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 55 minutes ago, Blacksmith said: Am 44. Aha. Atunci este ... scuzabil. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 22 Autor Partajează Postat Ianuarie 22 (editat) Pistolul ala il folosesc de cel putin 20 de ani. Este unicul pistol pe care l-am avut vreodata. Deci, iti dai seama... Editat Ianuarie 22 de Blacksmith 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 22 Autor Partajează Postat Ianuarie 22 Si ultima... 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Vineri la 18:23 Autor Partajează Postat Vineri la 18:23 https://marus-gradinaru.42web.io/Raspberry/PicoW-UPS/gallery.html Azi am avut sedinta foto... 3 Link spre comentariu
hixpp02 Postat Vineri la 19:05 Partajează Postat Vineri la 19:05 Felicitări, a ieșit foarte frumos! 1 Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 19:45 Partajează Postat Vineri la 19:45 Azi mi-au sosit smd-urile .... Ma gândesc cu groază la ce mă așteaptă. Eu n-o să pun poze. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Vineri la 19:49 Autor Partajează Postat Vineri la 19:49 Iti dau pistolul meu somalez... ? Ca vezi ce bine lipseste... 1 Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 20:05 Partajează Postat Vineri la 20:05 Eu îl am pe ala românesc. Pe el pică beleaua. Trebuie să îmi pregătesc ansa. Link spre comentariu
sesebe Postat Vineri la 20:37 Partajează Postat Vineri la 20:37 Acum 2 ore, Blacksmith a spus: https://marus-gradinaru.42web.io/Raspberry/PicoW-UPS/gallery.html Azi am avut sedinta foto... Ce-ai facut tu acolo in ultima poza o sa-ti creieze numai probleme in timp. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Vineri la 20:48 Autor Partajează Postat Vineri la 20:48 Si care ar fi acelea ? Cele 6 rezistente smd de 1W puse una peste alta sint sarcina pentru masurarea rezistentei interne. Se activeaza doar cateva milisecunde ! Fiecare rezistenta disipa 550 mW. Cred ca si pentru un timp mai lung ar rezista... Link spre comentariu
Vasile5 Postat Sâmbătă la 00:11 Partajează Postat Sâmbătă la 00:11 (editat) Când le montezi suprapuse, puterea suportată de rezistența aflată la mijloc scade. Ea suporta 1W doar când disipă liber în pad-uri și în aer. În cazul tău, rezistența montată în mijloc nu poate disipa în sus sau în jos ci din contră, se încălzește de la rezistențele între care e făcută sandvish. Văd că ai folosit același sistem și la șunt. Acelea, dacă se încălzesc pot influența măsurătoarea, mai ales că rezistențele cu film de carbon au toleranțe mari și valorile lor variază cu temperatura. Dacă e vorba de câteva ms n-o să fie nicio problemă, dacă însă simți la deget cald atunci trebuie cercetat puțin să te asiguri că încălzirea nu influențează măsurătoarea. Ar mai fi un aspect. Ce se întâmplă în cazul unui bug soft sau o defectare a tranzistorului? Sarcina va rămâne permanent cuplată. Ar necesita o siguranță de protecție pe această ramură. În rest, montajul este foarte frumos lucrat, îngrijit. Editat Sâmbătă la 00:19 de Vasile5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum