Alic Postat Ianuarie 13 Partajează Postat Ianuarie 13 E alimentat de mult.... Doar n-o sta să se inchine la cutia aia două zile. Link spre comentariu
Blacksmith Postat 5 ore în urmă Autor Partajează Postat 5 ore în urmă Maine e Luni... Am emotii... Incep sa vina coletele... Cu piese, cu cablaje... E rost de lipt... Stiti cu ce o sa lipesc la incarcatorul asta de Litiu ? Va dau un indiciu... Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă 9 minutes ago, Blacksmith said: Va dau un indiciu... Un bec trifazic are ? Loc de bobinat mai este acolo. Link spre comentariu
doru3160 Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Acum 12 minute, Blacksmith a spus: Stiti cu ce o sa lipesc la incarcatorul asta de Litiu ? Va dau un indiciu... Ne-ai făcut invidioși... Link spre comentariu
Stefan Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Cu PENSOL-IRON-N de pe masă. Link spre comentariu
Blacksmith Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă Am cumparat cam degeaba statia de lipit... daca intre timp am descoperit cum sa lipesc ESD safe cu pistolul (impamantare capacitiva). Cu letconul se lipeste de o mie de ori mai greu decat cu pistolul... Poate doar la cositorit cablajele facute de mine sa-l folosesc (ca sa am temperatura controlata sa nu se exfolieze cuprul). Si la piesele THT cu multi pini, unde ai o mana libera cu care sa pui fludor... In rest e inutil. Dar e bine macar ca pot sa dezlipesc orice cu suflanta. Asta chiar era o problema inainte... Link spre comentariu
Dxxx Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Eu te sfatuiesc ca la un moment dat, acum sau mai tarziu, sa-ti acorzi un interval de 10 zile succesive de lucru cu cositorire pe PCB si sa folosesti NUMAI letconul. Pentru ca ce ai luat o statie mai "lenesa" (unii mai sugubeti ar zice mai lesinata) este importnt sa nu folosesti decat PCBuri fara drenaj termic mare, si nici cu piese foarte masive. Vezi sa si folosesti temperaturi corecte si de fiecare data varfuri potrivite pentru lucrarea respectiva (daca asta nu faci bine, nu este de mirare ca nu iti plac letcoanele). Dupa cele 10 zile, mai da un timp de sedimentare similar de lung, si dupa scurgerea lui vezi daca MAI ESTI de acord cu ceea ce ai afirmat tu singur in postarea de mai sus. Link spre comentariu
Blacksmith Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă Nu e bre Radio-Progres... ! M-ati innebunit cu asta... 1 Link spre comentariu
Alic Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Am vazut ca nu e modelul romanesc. Este chiar cel din Somalia. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă 2 hours ago, Blacksmith said: Stiti cu ce o sa lipesc Dezlipirea tot cu scula asta o faci ? Link spre comentariu
validae Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă A menționat că dezlipește cu stația de acum... Link spre comentariu
sesebe Postat 16 minute în urmă Partajează Postat 16 minute în urmă De dezlipit se poate si cu dalta si ciocanul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum