EusebiuC Postat Marți la 07:32 Partajează Postat Marți la 07:32 Buna ziua. Am montata acum vreo 2 ani un sitem de inchidere pentru poarta culisanta . Poarta a funcționat foarte ok pana acum câteva zile când a început sa nu se mai închidă, mai exact după ce o deschid, apăs butonul de închidere, merge câțiva centimetri in sensul de închidere si apoi se deschide ca si când ar fi un obstacol intre fotocelule ( nu este nimic, le-am si șters crezând ca poate sunt murdare …) Ca sa o pot închide a trebuit sa țin inclinat contactul (acela care actioneaza opritorii de la capetii cremalierei) si doar așa am reusit apasand succesiv butonu telecomenzii, deoarece se inchide doar 15-20 cm. S-a mai confruntat cineva cu o problema similara ? Aveti vreo idee despre ce ar putea fi ? Este vorba de sistemul din atasament 1datasheet-kit-py600ac-4m-cremaliera.pdf Link spre comentariu
validae Postat Marți la 10:05 Partajează Postat Marți la 10:05 Poate contactul limitator e uzat sau are o rezistență parazită de la oxidare, ori rulmenții pe care culisează sunt blocați și intră limitarea de curent în acțiune, considerând că poarta e blocată de un obstacol. Link spre comentariu
EusebiuC Postat Marți la 14:19 Autor Partajează Postat Marți la 14:19 4 hours ago, validae said: Poate contactul limitator și uzat sau are rezistență parazită de la oxidare, ori rumenții pe care culisează sunt blocați și intră limitarea curentului în acțiune, considerând că poarta e blocată de un obstacol. O sa verific, multumesc pentru sugestie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum