Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatorul de vis in regim diy

silmicii

Postări Recomandate

Pentru mine este clar ca "visul" in materie de amplificatoare va fi exclusiv digital in următorii 2-3 ani.
Adică, o reacție negativă, comportamentul amplificatorui vor fi modificabile prin soft, din apăsari de taste sau plimbări de mouse.
Dar este bine că mai există și conservatori. Exact ca in radiomatorism unde încă mai sunt cei care bat morse analogic, din închietura mâinii.

Editat de mihaiaurul
Link spre comentariu
Acum 39 minute, hpavictor a spus:

Pai dacă e un amplificator de vis , înseamnă  că e din lumea viselor .

DA...numai ca visele trebuie ..macar incercate de a fi realizate.... ca dupa cum vad la TV consumul de droguri....multi le fac doar in...vise....

Parerea mea este sa ramanem ..pe Pamant...si sa incercam sa fim si constructivi...ca " bataia " in teorii poate duce repede la cablaje imprimate din argint cu supraconductori si tranzistoare furate de pe OZN-uri...

Intr-o noapte am visat Transformatorul 4D.... deocamdata nu descriu principiul, pana nu incerc...poate depasesc pe ; Tesla....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări