mihaiaurul Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă 42 minutes ago, silmicii said: iar acum aveam speranta sa fur din visurile altor Părea mea, visează la viitor. Lasă visurile la trecut. Link spre comentariu
Alic Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Un amplificator simplu dar cu multe surprize. Puteți analiza schema de mai jos. Poate fi abordat de orice entuziast în ale electronicii. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă 1 minute ago, Alic said: Un amplificator simplu dar cu multe surprize. Un fel de "Fire, walk with me" ? Link spre comentariu
Alic Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Un fel de fa-l si pune-l la treaba. Sigur gasesti piesele prin sertare. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă (editat) 13 minutes ago, Alic said: Un fel de fa-l si pune-l la treaba. Sigur gasesti piesele prin sertare. Eu mă refeream la principiul de funcționare. Tu ce ai înțeles din schema de mai sus ? Eu am înțeles că merge după principiul: "Fire, walk with me". Nu glumesc. Dar este foarte posibil să greșesc. Editat 1 oră în urmă de mihaiaurul Link spre comentariu
Усилитель Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Am vreo 10 amplificatoare de marca, pe tranzistoare, dar m-am atasat de sunetul amplificatoarelor cu tuburi....asa ca m-am apucat sa fac in regim DIY.....am evoluat la design dar si la sunet..... e greu sa dai de schema " buna " .fiecare schema suna diferit, chiar si facute cu aceleasi piese.......la design am realizat ideile mele, dar gasesc tot mai greu unul superior , asa ca o sa trebuiască sa fac si ceva modern......alte stiluri... Link spre comentariu
sk24bpo Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Acum 57 minute, ionut120v a spus: De acord visul s-a sters, a ramas doar materializarea, ascult la el chiar acum, ceva MP3 de varsta amplificatorului sau mai vechi, visul meu e modest pentru dorintele multora, n-am indraznit mai mult, ceva lo cost lo energy consumtion. Asta e setarea EQ. Interesant, intrare pe inversoare. Din schema nu pricep ceva. In sursele de curent ai Q12+Q13 în paralel cu BE-ul lui Q10. Nu mai era nevoie de o rezistenta acolo ? Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă (editat) Un "amplificator de vis" imaginat cănd nu eram prea bătrân a fost unul care să utilizeze un tub catodic (de la TV). Randamentul nu era prea mare. Dar atacat din catod și din bobinele de deflezie mă gâdeam eu acum ceva ani că ar ieși ceva interesant. Dar m-am luat cu altele, mai soft, domenii mai de vis. Editat 1 oră în urmă de mihaiaurul Link spre comentariu
Alic Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Acum 17 minute, mihaiaurul a spus: Dar este foarte posibil să greșesc. La mine n-a luat foc. E loc de ajustari, e drept, dar merita abordat macar datorita simplitatii sale. E drept ca n-am dat prea multe detalii despre el.... Sunt mai timid in fata marilor creatori/guru, astia de aud sunetul imediat ce vad o schema. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 56 minute în urmă Partajează Postat 56 minute în urmă 3 minutes ago, Alic said: Sunt mai timid in fata marilor creatori/guru, astia de aud sunetul imediat ce vad o schema. Ai înteles ce a vrut să spună poetul, cel care a propus schema postată de tine ? Lipitori de piese sunt mulți, acest topic se referă totuși la "vise". Link spre comentariu
Alic Postat 13 minute în urmă Partajează Postat 13 minute în urmă N-am inteles nimic si nici nu visez pe topice. Visatorii astia se ocupa cu alte treburi, nu consuma fludor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum