ex.escu Postat Luni la 12:46 Partajează Postat Luni la 12:46 Buna ziua, A realizat , eventual ascultat, cineva un amplificator audio realizat cu circuitul pa 05 ? ; circuitul e destul de scump ,rar,etc. Multumesc. Link spre comentariu
silmicii Postat Luni la 13:10 Partajează Postat Luni la 13:10 (editat) Aveam vise ude cu el cand mi- a cazut in maini catalogul cu aplicatii Apex prin 2005.Catalogul il am si acum, integratul a ramas un vis.Am gasit ulterior pe linkedin persoana care era inginerul sef de aplicatii al Apex.Un tip interesant care azi traieste in desert, in Arizona cred si proiecteaza si vinde aplicatii off- grid, unul din cei mai calificati din lume in domeniu.Tocmai ce am vazut ca un integrat mono e 1700 de lei pe mouser.Nu e chiar rau pretul avand in vedere spatiul salvat si faptul ca poti face cu el ceva care arata chiar misto, aduce a tehnica spatioasa :). Altfel la 100v/ us nu are cum sa sune rau. Editat Luni la 13:10 de silmicii Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Luni la 13:44 Partajează Postat Luni la 13:44 Intr.adevar,e vorba de un operațional exotic,acum cat de cat accesibil,dar prin anii 90 era un vis. Apăruse la un moment dat un articol și în revista Tehnium despre aceste minunății. Ar fi chiar interesant daca cineva chiar a realizat un amplificator cu așa ceva. Am și eu ceva operaționale din generațiile mai noi,Pa 78eu parca se cheamă,luate pentru diverse experimente,inclusiv audio....bineînțeles au rămas și acum in cutiuța de plastic in care au venit. Link spre comentariu
silmicii Postat Marți la 07:19 Partajează Postat Marți la 07:19 Acum 17 ore, cipriyan123 a spus: Am și eu ceva operaționale din generațiile mai noi,Pa 78eu parca se cheamă,luate pentru diverse experimente,inclusiv audio....bineînțeles au rămas și acum in cutiuța de plastic in care au venit. Ce doriti pe doua bucati? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum