Alic Postat Luni la 08:09 Partajează Postat Luni la 08:09 Exista varianta pentru tensiune negativa la LM1085? Am cautat dar n-am gasit, ori am cautat aiurea? Link spre comentariu
Spitfire Postat Luni la 08:45 Partajează Postat Luni la 08:45 Acum 36 minute, Alic a spus: Exista varianta pentru tensiune negativa la LM1085? Am cautat dar n-am gasit, ori am cautat aiurea? https://www.analog.com/media/en/technical-documentation/data-sheets/1033fd.pdf Link spre comentariu
Spitfire Postat Luni la 09:15 Partajează Postat Luni la 09:15 Acum 23 minute, manolo a spus: cauta 7905 LM 7905 nu e LDO... Link spre comentariu
Alic Postat Luni la 09:34 Autor Partajează Postat Luni la 09:34 Acum 46 minute, Spitfire a spus: https://www.analog.com/media/en/technical-documentation/data-sheets/1033fd.pdf Multumesc. Are un pret de te trec toate apele. Sper sa fie mult mai stabil decat LM317. Link spre comentariu
sesebe Postat Luni la 13:24 Partajează Postat Luni la 13:24 Acum 4 ore, Spitfire a spus: LM 7905 nu e LDO... Si care-i problema? Doar cadere mai mare de tensiune la borne ca sa poata functiona in stabilizare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Luni la 14:58 Partajează Postat Luni la 14:58 Acum 1 oră, sesebe a spus: Si care-i problema? Doar cadere mai mare de tensiune la borne ca sa poata functiona in stabilizare. Daca aveti acea tensiune disponibila la intrare...de ex. din 7,2V la intrare nu poti obtine 5V cu LM7805. Cu LM340T5 sau LM2940CT-5, da. Link spre comentariu
silmicii Postat Marți la 07:11 Partajează Postat Marți la 07:11 Omul a intrebat de echivalentul unui integrat de 4 Amperi.Pt 1 A sunt solutii destule.Motorola( ON Semiconductor) garanteaza o cadere de 1.3V la 1A la seria MC79XXT.Eu folosesc doar Motorola pt ca au si zgomotul la jumatate fata de toti ceilalti competitori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum