svsu Postat Noiembrie 10, 2024 Partajează Postat Noiembrie 10, 2024 Doresc sa achiziționez un DVD player, preferabil cu mufa de ieșire Euroscart. În cazul cel mai rău pun un adaptor HDMI-SCART. Am vreo sansa sa găsesc ceva în gama budget? Ma refer la un 300-400 Ron. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 11, 2024 Partajează Postat Noiembrie 11, 2024 400 de lei un dvd player ? Pai astea sunt 50 lei pe olx funcționale și 150 lei noi, posibil și mai ieftin. Trebuie să cauți să găsești cu 400 lei, sunt antichități până la urmă, nu se mai folosesc Link spre comentariu
svsu Postat Noiembrie 11, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2024 Acum 3 ore, modoran a spus: 400 de lei un dvd player ? Pai astea sunt 50 lei pe olx funcționale și 150 lei noi, posibil și mai ieftin. Trebuie să cauți să găsești cu 400 lei, sunt antichități până la urmă, nu se mai folosesc Bine, nu ma deranjeaza sa fie si mai ieftin dar cu Euroscart rare aparate mai gasesc. Un user de pe Elforum vinde un LG. Sper sa-l mai aiba. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 11, 2024 Partajează Postat Noiembrie 11, 2024 Am un DVD Recorder Philips , utilizat de cateva ori si apoi ramas ca decor intr-o camera sub un tv de zece ani Doar ca sunt plecat vreo 10 zile acum Link spre comentariu
svsu Postat Noiembrie 11, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2024 1 oră în urmă, Tavi a spus: Am un DVD Recorder Philips , utilizat de cateva ori si apoi ramas ca decor intr-o camera sub un tv de zece ani Doar ca sunt plecat vreo 10 zile acum ghinionul meu. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 12, 2024 Partajează Postat Noiembrie 12, 2024 UIte cu euroscart cu tot la 50 lei, ala ce-l vinde zice ca e functional: https://www.olx.ro/d/oferta/vand-dvd-player-maxwell-IDen03d.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum