euvasile Postat Duminică la 12:03 Partajează Postat Duminică la 12:03 Am achizitionat de curand acest osciloscop portabil FNIRSI 2C53P si as vrea sa stiu daca isi merita banii (poate mai are cineva acest model), am dat 578 lei. Video cu osciloscopul https://www.youtube.com/watch?v=V_6lP346tO0&t=94s Link spre comentariu
modoran Postat Duminică la 13:00 Partajează Postat Duminică la 13:00 Nu are rost intrebarea ta, avand in vedere ca deja l-ai cumparat. Astfel de intrebari se pun intotdeauna inainte, nu dupa. Link spre comentariu
euvasile Postat Duminică la 13:12 Autor Partajează Postat Duminică la 13:12 Black Friday, am zis ca vad dupa ce si cum. Link spre comentariu
Stefan Postat Duminică la 13:48 Partajează Postat Duminică la 13:48 Acum 16 ore, euvasile a spus: as vrea sa stiu daca isi merita banii (poate mai are cineva acest model) În funcție de necesitățile și pretențiile fiecăruia. Acum Dvs. ne puteți spune dacă își merită banii dar asta uneori este destul de subiectiv. Dacă vă puteți face treaba cu el atunci își merită banii. Nu m-am uitat la clip și nici nu-i știu caracteristicile tehnice așa nu știu ce să zic însă un mare avantaj este portabilitate și separarea de rețeaua electivă. Să-l stăpâniți sănătos și poate reveniți cu ceva impresii pozitive / negative. Link spre comentariu
Marian Postat Luni la 04:22 Partajează Postat Luni la 04:22 Nefericita decizie sa dai 500 de lei pe o jucarie care nu se poate decide daca e multimetru sau osciloscop, si stie doar 64kByte... Pur si simplu nu ai ce face cu el, e irelevanta rata de achizitie de 250M atata vreme cat stocarea este minuscula. Cu banii astia se cumpara un DSO SH decent. Link spre comentariu
Alic Postat Luni la 08:04 Partajează Postat Luni la 08:04 Eu voiam sa cumpar jucaria asta. Decat nimic pe masa de lucru... Link spre comentariu
Marian Postat Luni la 09:41 Partajează Postat Luni la 09:41 Am avut ( si am in continuare ) un DSO Hantek cumparat cu ani in urma de nou ( si pe care la momentul ala am dat o multime de bani ) cu de 4 ori mai multa memorie, si chiar si asa limitarile memoriei erau deseori evidente ( dar atata s-a putut atunci ). Deci stiu ce zic atunci cand spun ca e aproape la fel ca deloc. PS: Cand bugetul este limitat trebuie sa invatam sa cumparam strategic, strict ce avem nevoie mai stringent, si ce e mai bun din ce se incadreaza in bugetul alocat. Si jucariile astea mai multe intr-unul deseori nu fac niciuna dintre functii in mod corespunzator, asta pentru ca se inghesoaie o multime de lucruri intr-un singur dispizitiv, si ca sa iasa ieftin se fac multe compromisuri, fie la calitate fie la performante, fie la ambele, si ajungi sa dai sume mari pe ceva ce dupa maxim cateva saptamani nu mai folosesti pentru ca intelegi ca nu face nimic cum ar trebui. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Luni la 10:27 Partajează Postat Luni la 10:27 Am avut și eu două osciloscoape portabile mai potente decât cel despre care se discută aici, un Hantek și un Velleman. La vremea aceea m-au încântat prețul de achiziție redus și ideea de portabilitate. Amândouă aceste "argumente" au căzut în derizoriu când, în timpul utilizării, nu am obținut rezultatele așteptate. M-am gândit că nu știu să le utilizez. Ulterior am achiziționat un Hantek mai aproape de ideea de osciloscop, și mi-am dat seama ca, deși nu sunt un utilizator foarte experimentat, cele două jucării portabile erau foarte departe de a fi instrumente care să fie de mare ajutor unui user, începător sau experimentat. În ambele cazuri era de vină memoria insuficientă. Amândouă erau cu afișarea pe monitorul PC-ului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum