gica70 Postat Noiembrie 6 Partajează Postat Noiembrie 6 Nu am stiut unde sa postez, deci se poate muta daca locul sau nu e aici. Problema este urmatoarea, dupa cateva minute apare semnalizare temperatura ridicata. Daca s-a mai intalnit cineva cu acest defect il rog sa-mi spuna cum a procedat. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Am avut un epson , care semnaliza temperatura ridicata.. un ventilator era blocat.. Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 7 Autor Partajează Postat Noiembrie 7 Multumesc, la asta m-am gandit si eu initial (nu e al meu) dar aud ca dupa semnalizare creste viteza de rotatie a ventilatorului. Deasemenea este un curent de aer la fante. Am mai observat ca nu mai primeste comanda de oprire din buton (tasta). Poate are mai multe ventilatoare, am sa-l deschid sa vad daca reusesc ceva. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Are mai multe ventilatoare. Inafara de cel axial care se vede, mai are 3 ventilatoare centrifugale care scot aerul cald de pe langa sistemul de lentile. Link spre comentariu
gica70 Postat Duminică la 11:59 Autor Partajează Postat Duminică la 11:59 Ok, multumesc. Am desfacut capacul si m-a luat groaza cand am vazut ce inghesuiala e acolo! M-am speriat si am pus capacul inapoi! Pana si suruburile m-au intrebuintat foarte mult sa le desurubezi, parca sunt special plasate in locuri ascunse! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum