gica70 Postat Noiembrie 6, 2024 Partajează Postat Noiembrie 6, 2024 Nu am stiut unde sa postez, deci se poate muta daca locul sau nu e aici. Problema este urmatoarea, dupa cateva minute apare semnalizare temperatura ridicata. Daca s-a mai intalnit cineva cu acest defect il rog sa-mi spuna cum a procedat. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Noiembrie 7, 2024 Partajează Postat Noiembrie 7, 2024 Am avut un epson , care semnaliza temperatura ridicata.. un ventilator era blocat.. Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 7, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2024 Multumesc, la asta m-am gandit si eu initial (nu e al meu) dar aud ca dupa semnalizare creste viteza de rotatie a ventilatorului. Deasemenea este un curent de aer la fante. Am mai observat ca nu mai primeste comanda de oprire din buton (tasta). Poate are mai multe ventilatoare, am sa-l deschid sa vad daca reusesc ceva. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 7, 2024 Partajează Postat Noiembrie 7, 2024 Are mai multe ventilatoare. Inafara de cel axial care se vede, mai are 3 ventilatoare centrifugale care scot aerul cald de pe langa sistemul de lentile. Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 10, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2024 Ok, multumesc. Am desfacut capacul si m-a luat groaza cand am vazut ce inghesuiala e acolo! M-am speriat si am pus capacul inapoi! Pana si suruburile m-au intrebuintat foarte mult sa le desurubezi, parca sunt special plasate in locuri ascunse! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum