Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv samsung UE40D5000PW lumina insuficienta

Postări Recomandate

Samsung UE40D5000PW. Iluminat spate aproape mort. Cu lumina stinsa sd vedea ffff putin. Ledurile..., zic eu. Le schimb si rezultatul acesta e ca in poza. Ledurile vechi erau innegrite dar nu arse. Am un aparat sa le aprind in siguranta. E cu o linie led sus. Atat. Oare de ce nu coboara lumina uniform pana jos? Am incurcat foliile ? Dar invers nu vin si nu le am intors.  Plasticul acela gros transparent  vine exact. Ce am putut sa incurc? Lumina nu se propaga decat putin. Doar n-o fi display ul .....

multumescScreenshot_20241105_233731_Gallery.thumb.jpg.a0de5b12a4f403b646be50800545ef7c.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai pus greșit plasticul ala gros dacă asa te referi la dispersor. Dacă este cu edge LED atunci aceasta este cauza. Dispersorul poate fi pus un 4 poziții dar doar într-una merge corect. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 10 ore, sesebe a spus:

Ai pus greșit plasticul ala gros dacă asa te referi la dispersor. Dacă este cu edge LED atunci aceasta este cauza. Dispersorul poate fi pus un 4 poziții dar doar într-una merge corect. 

Cred ca asta e ! La alanu am.tinut cont. Am vazut ca ar avea striatii fine pe o parte parca. Il desfac iar maine si va spun.

Acum 10 ore, zvasile a spus:

inainte de a schimba ledurile tot la fel avea imaginea?

poate ati pus plasticul ala gros invers

Inainte sa le schimb imaginea era perfect uniforma dar slaba de tot aproape de zero. Lumina un pic

Acum 2 ore, yokoono a spus:

Adica marginea ce trebuia pusa jos, spre leduri, a ajuns sus.

Credeti sau nu.... linia de leduri e sus ! Am inteles ce ati spus! Maine il desfac iar si va spun 

Link spre comentariu

Ce ma mira e FAPTUL CA LEDURILE VECHE SE APRIND TOATE PE APARAT. Poate fi si sursa? Este vreun defect specific? Daca ati intalnit cumva ...

Acum 11 ore, valentin78ro a spus:

Samsung UE40D5000PW. Iluminat spate aproape mort. Cu lumina stinsa sd vedea ffff putin. Ledurile..., zic eu. Le schimb si rezultatul acesta e ca in poza. Ledurile vechi erau innegrite dar nu arse. Am un aparat sa le aprind in siguranta. E cu o linie led sus. Atat. Oare de ce nu coboara lumina uniform pana jos? Am incurcat foliile ? Dar invers nu vin si nu le am intors.  Plasticul acela gros transparent  vine exact. Ce am putut sa incurc? Lumina nu se propaga decat putin. Doar n-o fi display ul .....

multumescScreenshot_20241105_233731_Gallery.thumb.jpg.a0de5b12a4f403b646be50800545ef7c.jpg

Acum 2 ore, yokoono a spus:

Adica marginea ce trebuia pusa jos, spre leduri, a ajuns sus.

Credeti sau nu.... linia de leduri e sus ! Am inteles ce ati spus! Maine il desfac iar si va spun 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări