valentin78ro Postat Noiembrie 5 Partajează Postat Noiembrie 5 Samsung UE40D5000PW. Iluminat spate aproape mort. Cu lumina stinsa sd vedea ffff putin. Ledurile..., zic eu. Le schimb si rezultatul acesta e ca in poza. Ledurile vechi erau innegrite dar nu arse. Am un aparat sa le aprind in siguranta. E cu o linie led sus. Atat. Oare de ce nu coboara lumina uniform pana jos? Am incurcat foliile ? Dar invers nu vin si nu le am intors. Plasticul acela gros transparent vine exact. Ce am putut sa incurc? Lumina nu se propaga decat putin. Doar n-o fi display ul ..... multumesc Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 5 Partajează Postat Noiembrie 5 (editat) Ai pus greșit plasticul ala gros dacă asa te referi la dispersor. Dacă este cu edge LED atunci aceasta este cauza. Dispersorul poate fi pus un 4 poziții dar doar într-una merge corect. Editat Noiembrie 5 de sesebe Link spre comentariu
zvasile Postat Noiembrie 5 Partajează Postat Noiembrie 5 inainte de a schimba ledurile tot la fel avea imaginea? poate ati pus plasticul ala gros invers Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 6 Partajează Postat Noiembrie 6 Dispersorul pus invers 100% Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 6 Partajează Postat Noiembrie 6 Adica marginea ce trebuia pusa jos, spre leduri, a ajuns sus. Link spre comentariu
valentin78ro Postat Noiembrie 6 Autor Partajează Postat Noiembrie 6 Acum 10 ore, sesebe a spus: Ai pus greșit plasticul ala gros dacă asa te referi la dispersor. Dacă este cu edge LED atunci aceasta este cauza. Dispersorul poate fi pus un 4 poziții dar doar într-una merge corect. Cred ca asta e ! La alanu am.tinut cont. Am vazut ca ar avea striatii fine pe o parte parca. Il desfac iar maine si va spun. Acum 10 ore, zvasile a spus: inainte de a schimba ledurile tot la fel avea imaginea? poate ati pus plasticul ala gros invers Inainte sa le schimb imaginea era perfect uniforma dar slaba de tot aproape de zero. Lumina un pic Acum 2 ore, yokoono a spus: Adica marginea ce trebuia pusa jos, spre leduri, a ajuns sus. Credeti sau nu.... linia de leduri e sus ! Am inteles ce ati spus! Maine il desfac iar si va spun Link spre comentariu
valentin78ro Postat Noiembrie 6 Autor Partajează Postat Noiembrie 6 Ce ma mira e FAPTUL CA LEDURILE VECHE SE APRIND TOATE PE APARAT. Poate fi si sursa? Este vreun defect specific? Daca ati intalnit cumva ... Acum 11 ore, valentin78ro a spus: Samsung UE40D5000PW. Iluminat spate aproape mort. Cu lumina stinsa sd vedea ffff putin. Ledurile..., zic eu. Le schimb si rezultatul acesta e ca in poza. Ledurile vechi erau innegrite dar nu arse. Am un aparat sa le aprind in siguranta. E cu o linie led sus. Atat. Oare de ce nu coboara lumina uniform pana jos? Am incurcat foliile ? Dar invers nu vin si nu le am intors. Plasticul acela gros transparent vine exact. Ce am putut sa incurc? Lumina nu se propaga decat putin. Doar n-o fi display ul ..... multumesc Acum 2 ore, yokoono a spus: Adica marginea ce trebuia pusa jos, spre leduri, a ajuns sus. Credeti sau nu.... linia de leduri e sus ! Am inteles ce ati spus! Maine il desfac iar si va spun Link spre comentariu
valentin78ro Postat Sâmbătă la 22:27 Autor Partajează Postat Sâmbătă la 22:27 Revin! Ati avut dreptate plasticul de dispersare a luminii l-am pus invers. Rezolvat prin intoarcerea acelui plastic. Acum vede perfect . Multumesc tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum