gelutu Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Buna ziua.! As dori schema electronica de la acest aparat si lista(coduri produs) componentelor mecanice de la partea de casetofon. Pe axul volantei principale are un pinion care s-a sfaramat de parca ar fii fost facut din ceara si nu imi mai invarte rola tractoare. Se mai poate remedia cumva ? Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 nu ma pricep dar cred ca pimionul s-a sfaramat din cauza imbatranirii . poate casesti o mecanica similara sau chiar una defecta la care acel pinion este ok Link spre comentariu
Everest Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Pune o poza cu mecanismul. Link spre comentariu
gelutu Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 http://i13.ebayimg.com/02/i/000/cf/68/e7d9_1.JPG Multumesc pt deranj dar e tot ce pot sa ofer. Poze la interior nu mai am posibilitatea sa fac.Daca cineva detine asa ceva cu electronica sau mecanica defecta rog sa-mi comunice. Link spre comentariu
Everest Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Sorry, nu cred sa mai am vreun mecanism de modelul acela ..... chiar daca as mai gasi vreunul banuiesc ca ar fi cam in stadiul in care il ai tu (din cauza batranetii si al materialului prost din care este facut).Daca nu ma insel este acelasi cu cel de UNITRA care s-au vandut si prin RO.Era bine daca aveai o poza cu volanta respectiva ...... nu mai tin minte exact cum arata ..... mai am ceva volante intr-un sertar prin garaj !!! Link spre comentariu
gelutu Postat Februarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2008 Daca mai pun mana pe el il demontez si ii fac o poza . Multumasc mult pt raspunsuri. Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Daca mai pun mana pe el il demontez si ii fac o poza . Multumasc mult pt raspunsuri.Incearca sa cauti in targ(piesele mecanice) casetofonul Grundig facut de polonezi(piesele sunt aproape identice). Link spre comentariu
gelutu Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum