Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radiocasetofon Grundig C6000 Automatic

Postări Recomandate

Buna ziua.! As dori schema electronica de la acest aparat si lista(coduri produs) componentelor mecanice de la partea de casetofon. Pe axul volantei principale are un pinion care s-a sfaramat de parca ar fii fost facut din ceara si nu imi mai invarte rola tractoare. Se mai poate remedia cumva ? Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gelutu

4

• Everest

2

• q_acdc

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Sorry, nu cred sa mai am vreun mecanism de modelul acela ..... chiar daca as mai gasi vreunul banuiesc ca ar fi cam in stadiul in care il ai tu (din cauza batranetii si al materialului prost din care este facut).Daca nu ma insel este acelasi cu cel de UNITRA care s-au vandut si prin RO.Era bine daca aveai o poza cu volanta respectiva ...... nu mai tin minte exact cum arata ..... mai am ceva volante intr-un sertar prin garaj !!!

Link spre comentariu

Daca mai pun mana pe el il demontez si ii fac o poza . Multumasc mult pt raspunsuri.

Incearca sa cauti in targ(piesele mecanice) casetofonul Grundig facut de polonezi(piesele sunt aproape identice).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări