Simion Irinel Postat Vineri la 06:05 Partajează Postat Vineri la 06:05 Va salut domnilor colegi,am si eu rugamintea la dstra.sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui amplificator pentru al putea repara,am cautat eu pe net dar nu am gasit nimic,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Vineri la 07:56 Autor Partajează Postat Vineri la 07:56 Asa arata amplificatorul. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Vineri la 08:58 Partajează Postat Vineri la 08:58 Cauta PDF-ul integratelor si gata. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Vineri la 09:43 Partajează Postat Vineri la 09:43 daca ai pescuit poza de pe radiomuseum.org , inseamna ca este un model de peste 20...30 de ani ... pe acelasi site scrie cum ca ar fi din 1988 , teoretic vorbind , adicatelea cam 36 de ani de cind a fost produs ... banuiesc ca este si de serie mica , asa ca sansele de a gasi schema pt el sint fix epsilon , iar epsilon are prostul obicei sa tinda la zero in analiza matematica ... renunta la a cauta himere si ia-o babeste , fara schema ... verifici / repari mai intii sursa ... apoi verifici / repari partea de final/ finali aaf ... daca totul este ok la astea 2 capitole , atunci verifici / repari tot ce se afla intre astea 2 de mai sus ... Link spre comentariu
dan stefan Postat Vineri la 15:35 Partajează Postat Vineri la 15:35 Poate ajuta, un pic... Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Sâmbătă la 08:16 Autor Partajează Postat Sâmbătă la 08:16 Amplificatorul are toate firele jumulite si nu stiu cum si unde venea deaceea imi trebuie schema neaparat,el este echipat cu doua integrate finale HA1370. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Sâmbătă la 09:27 Partajează Postat Sâmbătă la 09:27 (editat) asa ,si ? ce mare brinza este sa descarci de pe net pdf-ul lui Ha1370 si o schema de aplicatie a lui ? apoi mergi pe fir inapoi si identifici pe buzzer unde trebuie sa vina alimentarea/alimentarile lui , apoi iesirea/iesirile si cuplezi difuzoarele ... pt restul de fire , te apuci si gindesti logic si prin eliminare cam pe unde ar putea fi legate ... repet , schema completa pt asa ceva ai sanse microscopice sa gasesti , dar daca pui osul la treaba si ai ceva-ceva notiuni de electronica il poti resuscita fara probleme --- evident , numai daca nu ai finalii Ha1370 pocniti , pt ca atunci reparatia cu finali OEM va deveni extrem de scumpa ... Editat Sâmbătă la 09:31 de misuraelectronic Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Ieri la 07:53 Autor Partajează Postat Ieri la 07:53 Acum 22 ore, misuraelectronic a spus: asa ,si ? ce mare brinza este sa descarci de pe net pdf-ul lui Ha1370 si o schema de aplicatie a lui ? apoi mergi pe fir inapoi si identifici pe buzzer unde trebuie sa vina alimentarea/alimentarile lui , apoi iesirea/iesirile si cuplezi difuzoarele ... pt restul de fire , te apuci si gindesti logic si prin eliminare cam pe unde ar putea fi legate ... repet , schema completa pt asa ceva ai sanse microscopice sa gasesti , dar daca pui osul la treaba si ai ceva-ceva notiuni de electronica il poti resuscita fara probleme --- evident , numai daca nu ai finalii Ha1370 pocniti , pt ca atunci reparatia cu finali OEM va deveni extrem de scumpa ... Era bine daca era asa de simplu dar are si un preamplificator pe panoul frontal care pleaca 10 fire catre amplificatorul final. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum