znecula Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 Cumpar 2 sau chiar trei monitoare cu diagonala mica (max 12inch). Ceva de genul celor de la casele de marcat din supermarketuri. Obligatoriu cu mufa SVGA Link spre comentariu
digitalelectron Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 Pune poza / poze cel mai bine exact ce vrei Link spre comentariu
znecula Postat Octombrie 31 Autor Partajează Postat Octombrie 31 Acum 4 ore, digitalelectron a spus: Pune poza / poze cel mai bine exact ce vrei Cum sa pun poze? Eu cumpăr. Pot pune poze după ce cumpăr Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 6 hours ago, znecula said: Obligatoriu cu mufa SVGA Nu exista tipul de mufa "SVGA". Link spre comentariu
znecula Postat Octombrie 31 Autor Partajează Postat Octombrie 31 Acum 32 minute, mihaiaurul a spus: Nu exista tipul de mufa "SVGA". Scuze! VGA. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 daca te ajuta de 15 inci Link spre comentariu
znecula Postat Octombrie 31 Autor Partajează Postat Octombrie 31 Mulțumesc! E prea mare. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 Cauta, tvuri mici cu întrare VGA. Eu am un astfel de tv, dar nu este de vânzare. Link spre comentariu
radasous Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 Eu am cumparat asta ceva: https://www.emag.ro/monitor-10-1-hd-sistem-de-parcare-auto-mini-tv-si-afisaj-computer-ecran-color-lcd-pentru-camera-de-rezerva-pentru-masina-difuzor-incorporat-bnc-avi-vga-hdmi-690/pd/DHV902YBM/#reviews-section Link spre comentariu
znecula Postat Noiembrie 1 Autor Partajează Postat Noiembrie 1 Acum 51 minute, radasous a spus: Eu am cumparat asta ceva: Mulțumesc! Prea scump. Deja am găsit două mult mai ieftine. Link spre comentariu
radasous Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 Posibil, mie imi trebuia hdmi si touch Link spre comentariu
Windows Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 Voi primi cam intr-o saptamana intre 2 si 4 monitoare de 10,1 inch, 1920x1200 IPS LED, 16:10, porturi HDMI/VGA/AV/USB/BNC, 2 difuzoare in spate, cu telecomanda, picior, vesa 75 x 75 mm, alimentator. Presupun ca vor costa undeva la 125 lei buc. Daca e convenabil pentru dumneavoastra, va anunt cand intru in posesie. Link spre comentariu
Windows Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 1 oră în urmă, Windows a spus: Voi primi cam intr-o saptamana intre 2 si 4 monitoare de 10,1 inch, 1920x1200 IPS LED, 16:10, porturi HDMI/VGA/AV/USB/BNC, 2 difuzoare in spate, cu telecomanda, picior, vesa 75 x 75 mm, alimentator. Presupun ca vor costa undeva la 125 lei buc. Daca e convenabil pentru dumneavoastra, va anunt cand intru in posesie. Doar 2 voi primi, unul deja rezervat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum