George1as Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 Ce parere aveti de investitiile pe bursa si cum va educati pentru aceasta? Eu am tot urmarit pe net filmulete si bloguri, si ma gandesc sa ma inscriu la un curs. Cel mai popular ar fi Valentin Nedelcu de la stiinta banilor, dar mai sunt si altii, Adrian Asoltanie, Bogdan Dinu (caruta cu bani), Dan Sulica (idei si bani), FormulaBanilor, ovidiutarcu, primul milion, Mihai Constantinescu. Oare au si evenimente fizice? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 I-ai vazut pe oamenii astia neasemuit de bogati? Sau ei fac banii din niste povesti (platite) despre cum ar trebui sa faci banii? Sfat: fa si tu un curs (ca lector). Faci bani din taxa de participare, ca toti ceilalti. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 Îmi duhnește a postate cu iz de spam și doar de dragul contorului, nici nu înțeleg ce legătură are cu secțiunea forumului. Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 E clar spam, primesc zilnic aproape pe telegram si whatsapp (pe grup) formule de genul. Aici e si pe fata face trimitere pe site-ul propriu site -> FormulaBanilor Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 2 Partajează Postat Noiembrie 2 Stampila si coada vacii, tot "Discutii tehnice", nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum