Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O varianta mai complexa care necesita timp si cheltuieli mai substantiale.

Postări Recomandate

Domnilor colegi.Sunt nou si ma adaptez cu voi si cu programul asta.Am facut o varianta de amplificator cu un continut mai substantial de componente care sper sa aiba potential.Suntem in echpa si trebuie sa venim cu idei si solutii.Ma sfatuiesc cu AI-ul de la Microsoft care e amabil.Trebuie sa ajungem pe Marte pentru resurse sa nu ne mai razboim intre noi pe aici.Electronica e importanta pentru ca a realizat chestiile astea care le avem si asta e si scopul acestui site specializat pe Electronica.Vin cu ideea unei surse care sa functioneze cu semnal sinusoidal.Nu am aparatura acasa pentru un asa proiect si e nevoie de sprijinul unor firme specializate si componente ce functioneaza la tensiuni mari mosuri si igbt-uri pe 600V cu 20 a depinde de puterea pe care o dorim.Promit sa pun o schema aici la DVS asa ca idee pentru viitor.Lucrind cu sinus in loc de dreptunghi zgomotul este mic si e util pentru preuri cu zgomot infim in aplicatii profesionale.....Semnalul dreptunghiular nu poate sa fie filtrat fara resturi si armonici care creaza probleme pentru audio mai ales la semnale mici si foarte mici..Reteaua nu o punem in discutie....Deocamdata avem varianta aceasta de amplificator nerealizat practic.Pot sa existe greseli care pot sa fie corectate.

FINAL CURRENT LATERAL MOS 100W v1.bmp

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări