Cristel Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Vă salut! Vă rog, dați mi o soluție pentru a aduce la viață acest televizor fabricat prin anii 2010, care nu are mai mult de 50 ore de funcționare. Problema este că nu recepționează canalele digitate. Furnizorul de servicii fixe tv Vodafone îmi pune la dispoziție un receiver, dar este costisitoare chiria. Mulțumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Cred ca nu are digital acest tv Link spre comentariu
moshu flo Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Cumparati un receiver digital (exista "terestru" pentru receptie emitator, "de cablu" pentru...cablu (sau fibra, dupa conversia optic-electric, si "de satelit", dar va trebuie antena, orientarea, LNC, indoor unit-ul) Pai face mentiune la PAL-SECAM, clar e "analog". intrare audio-video, de la receiver separat . Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Fie iei in chirie de la Vodafone, fie cumperi unul pe banii tai, fie vinzi tv-ul pe olx, sperand sa gasesti client la el , mai pui ceva si iei un model nou. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Sunt o mulțime de receivere dvb-c, la e_m--ag; avea si userul @bobo123 într-un timp, la "vanzari" Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Cumpără un receptor Amiko Impulse, acoperă toate standardele posibile, face toți banii. Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Mai am eu o bucata decodor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum