Vlad18 Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 Salut, am de facut un stabilizator de tensiune cu ers pentru proiect la facultate.In poza am reusit sa fac doar tensiunea de referinta ,amplificatorul de eroare si reactia negativa, problema insa este ca imi trebuie o amplificare la iesirea din amplificator de minim 100.Ar avea idee cineva cum as putea sa fac si plus daca aveti niste sfaturi pentru proiect ar fi perefct.Multumesc ! Link spre comentariu
Dxxx Postat Luni la 06:53 Partajează Postat Luni la 06:53 @Vlad18 Merge la rubrica incepatori, ca asta nu este mic proiect... In afara de faptul ca ai copiat/compilat o schema - ce anume ai facut? Pe schema: Vout = este dintr-un divizor pasiv??? asa arata scheme ta, in rest nu vad sa mearga decat la intrarea diferentiala. In epoca asta folosesti un intergrat (OA, pe romaneste AO). Amplificarea x100 este in curent? ca nu prea precizezi, uzual amplificare implica "in tensiune"... Fara efort si usor accesibil actualmente faci amplificare in curent cu un Mosfet, cu castig de niste ordine de marime mai mare, macar ca potential. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum