mac01 Postat Duminică la 17:53 Partajează Postat Duminică la 17:53 (editat) Traiasca natia! Cumpar cap nou redare-inregistrare magnetofon Mayak 205. N-am gasit pe olx, asa ca incerc aici! Multumesc! Editat Duminică la 18:00 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Luni la 14:06 Partajează Postat Luni la 14:06 Astept datele in mp. Link spre comentariu
nasturica Postat Luni la 20:31 Partajează Postat Luni la 20:31 Acum 6 ore, doru3160 a spus: Astept datele in mp. VALEU ...SE VEDE INTRFIERUL DIN AVION ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Luni la 20:57 Partajează Postat Luni la 20:57 Ia pune tu unul la care nu se vede intrefierul, sa-l vedem si noi. Link spre comentariu
Marian Postat Marți la 04:11 Partajează Postat Marți la 04:11 Am facut curat asa ca va rog sa nu-mi dati de lucru din nou. Doru modereaza-ti te rog limbajul, nu suntem la bodega. Si, conform Google, exista si capete de redare Majak fara intrefier: https://www.google.com/search?sca_esv=b898c048dc632a6a&rlz=1C1CHBD_enRO1133RO1133&biw=1536&bih=695&sxsrf=ADLYWIJQq9uHoievLAcL5HzdTR-RVCeZ5A:1730174892405&q=cap+redare+Majak+205&udm=2&fbs=AEQNm0AuaLfhdrtx2b9ODfK0pnmiAdcfYAlRANxZv5tNC2VXL8xztYpuDRJmNBrvruwgaOGFnntlk5ASaCicOk2LDbQOlg5AZVsFAcuBZaLdaADhlnOZOZnwbNd2aJErIBxUk8RWcDjazoe7OOT7MA_2GhdJfMNtskCNhRz2na6rPz607ycoOTjwF2KBBI-h2XLo6SSw46P8&sa=X&ved=2ahUKEwiCwPHe27KJAxV7gf0HHa5kFBIQtKgLegQIEBAB#vhid=5bGbejXDv7L1uM&vssid=mosaic Ceilalti, daca aveti oferte concrete pentru cumparator, faceti-le, daca nu atunci rog sa va abtineti, am convingerea ca @mac01 stie sa decida si singur ce-i este util si ce nu. Spor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Marți la 05:15 Partajează Postat Marți la 05:15 Conform Google, sunt aceleași capete, făcute la aceeași fabrica, în aceeași perioadă. Doar ca al meu este nou, nefolosit, spre deosebire de cele date ca ex. Am desfăcut coletul și am schimbat unghiul de fotografiere. După cum se vede, nu mai e nimic de comentat. Totdeauna limbajul meu a fost adaptat partenerilor de discuție. Fiecare primește ce merită. La comportament de bodega, primește răspuns de bodega. Link spre comentariu
mannx Postat Marți la 11:19 Partajează Postat Marți la 11:19 Dacă este la un preț rezonabil și dl. @mac01 nu îl dorește, îl vreau eu. Am remarcat din prima că nu a fost lipit. Link spre comentariu
doru3160 Postat Marți la 12:00 Partajează Postat Marți la 12:00 E în drum spre București. Link spre comentariu
mac01 Postat Miercuri la 17:41 Autor Partajează Postat Miercuri la 17:41 (editat) @doru3160 Capul a ajuns cu bine si iti multumesc mult pentru gestul tau avand in vedere ca mi l-ai oferit gratis! Ramane sa ma revansez si sper sa am ocazia...ajutorul tau a fost deosebit! inca odata mii de multumiri, mi-ai facut o mare bucurie, avand in vedere ca magnetofonul este al familiei de cand eram copil. Cat priveste carcotasii....eu am cerut un cap nou de mayak.... nu de teac, akay, tehnics sau alte minunatii. Nu ma apuc sa fac modificari, incepand cu sistemul de prindere si terminand cu electronica. Magnetofonul va ramane original asa cum a fost....eu vreau doar sa-l readuc la viata si sa stiu ca functioneaza bine. Topicul se poate inchide! Multumesc mult, Doru! Editat Miercuri la 17:44 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Miercuri la 17:50 Partajează Postat Miercuri la 17:50 Sanatate si spor la treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum