Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cap redare-inregistrare Mayak

mac01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am facut curat asa ca va rog sa nu-mi dati de lucru din nou.

Doru modereaza-ti te rog limbajul, nu suntem la bodega.

Si, conform Google, exista si capete de redare Majak fara intrefier:
https://www.google.com/search?sca_esv=b898c048dc632a6a&rlz=1C1CHBD_enRO1133RO1133&biw=1536&bih=695&sxsrf=ADLYWIJQq9uHoievLAcL5HzdTR-RVCeZ5A:1730174892405&q=cap+redare+Majak+205&udm=2&fbs=AEQNm0AuaLfhdrtx2b9ODfK0pnmiAdcfYAlRANxZv5tNC2VXL8xztYpuDRJmNBrvruwgaOGFnntlk5ASaCicOk2LDbQOlg5AZVsFAcuBZaLdaADhlnOZOZnwbNd2aJErIBxUk8RWcDjazoe7OOT7MA_2GhdJfMNtskCNhRz2na6rPz607ycoOTjwF2KBBI-h2XLo6SSw46P8&sa=X&ved=2ahUKEwiCwPHe27KJAxV7gf0HHa5kFBIQtKgLegQIEBAB#vhid=5bGbejXDv7L1uM&vssid=mosaic

Ceilalti, daca aveti oferte concrete pentru cumparator, faceti-le, daca nu atunci rog sa va abtineti, am convingerea ca @mac01 stie sa decida si singur ce-i este util si ce nu.

Spor.

Link spre comentariu

IMG-20241029-071007-edit-107335941219674

Conform Google, sunt aceleași capete, făcute la aceeași fabrica, în aceeași perioadă. Doar ca al meu este nou, nefolosit, spre deosebire de cele date ca ex. Am desfăcut coletul și am schimbat unghiul de fotografiere. După cum se vede, nu mai e nimic de comentat. Totdeauna limbajul meu a fost adaptat partenerilor de discuție. Fiecare primește ce merită. La comportament de bodega, primește răspuns de bodega. 

Link spre comentariu

@doru3160

Capul a ajuns cu bine si iti multumesc mult pentru gestul tau avand in vedere ca mi l-ai oferit gratis! Ramane sa ma revansez si sper sa am ocazia...ajutorul tau a fost deosebit! inca odata mii de multumiri, mi-ai facut o mare bucurie, avand in vedere ca magnetofonul este al familiei de cand eram copil.

Cat priveste carcotasii....eu am cerut un cap nou de mayak.... nu de teac, akay, tehnics sau alte minunatii. Nu ma apuc sa fac modificari, incepand cu sistemul de prindere si terminand cu electronica. Magnetofonul va ramane original asa cum a fost....eu vreau doar sa-l readuc la viata si sa stiu ca functioneaza bine.

Topicul se poate inchide!

Multumesc mult, Doru!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări