Bohățel Paul Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Centura de siguranță trebuie să fie purtată peste tot și în oraș și în afara orașului nu contează locul care îl ocupă un pasager și nici nu contează distanța. Mă bucur când copii poartă centura de siguranță pe bancheta din spate a mașini Mai ales în taxiu dar și Uber și Bolt trebuie să purtăm tot timpul centura de siguranță. Link spre comentariu
Bohățel Paul Postat Octombrie 28 Autor Partajează Postat Octombrie 28 Toți pasagerii trebuie să poarte centura de siguranță pe toate locurile prevăzute cu centuri de siguranță.Vă pun mai jos un link https://www.capital.ro/cod-rutier-2024-regula-pentru-toti-pasagerii-din-masina-nu-ai-voie-sa-o-dai-jos.html La 27.10.2024 la 0:05, doru3160 a spus: Când s-a dat legea obligativitatii purtarii centurii de siguranță cât timp te afli în auto, cred ca mi-au trebuit câțiva ani și o amendă să transform gestul în obicei. O purtam doar în afară, dar nu și în oraș. Acum nu numai că mă piuie mașina (asta pot fenta, dacă aș vrea) dar chiar a devenit obicei. Mai greu ii conving pe cei din spate să folosească centura, dar cred că până la urmă voi reuși cu multă răbdare. Și scaunele pt copii sunt un lucru bun, din categoria binele cu forța. Când văd cum merg acum copii, și cum ii duceam noi ca pe sacoșe pe bancheta din spate, e mare diferență. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Pe bune? tu postezi la misto, sau aduni postari ca sa scapi de aprobare? Ai impresia ca nu stiu chestiile astea de te simti dator sa dai citate? Link spre comentariu
Bohățel Paul Postat Octombrie 28 Autor Partajează Postat Octombrie 28 Toți copii trebuie să poarte centura de siguranță vă dau un link să citiți știre. Toți pasagerii trebuie să poarte centura de siguranță. https://www.google.ro/amp/s/unimedia.info/ro/news/f7d79b1409718888/centura-de-siguranta-la-control-politia-a-demarat-operatiunea-speciala-seat-belt-vor-verifica-si-conditiile-de-siguranta-a-copiilor-in-timpul-deplasarii.html/amp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum