Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centura de siguranta în anul 2024

Bohățel Paul

Postări Recomandate

Centura de siguranță trebuie să fie purtată peste tot și în oraș și în afara orașului nu contează locul care îl ocupă un pasager și nici nu contează distanța.

Mă bucur când copii poartă centura de siguranță pe bancheta din spate a mașini Mai ales în taxiu dar și Uber și Bolt trebuie să purtăm tot timpul centura de siguranță. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bohățel Paul

3

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Toți pasagerii trebuie să poarte centura de siguranță pe toate locurile prevăzute cu centuri de siguranță.Vă pun mai jos un link https://www.capital.ro/cod-rutier-2024-regula-pentru-toti-pasagerii-din-masina-nu-ai-voie-sa-o-dai-jos.html

La 27.10.2024 la 0:05, doru3160 a spus:

Când s-a dat legea obligativitatii purtarii centurii de siguranță cât timp te afli în auto, cred ca mi-au trebuit câțiva ani și o amendă să transform gestul în obicei. O purtam doar în afară, dar nu și în oraș. Acum nu numai că mă piuie mașina (asta pot fenta, dacă aș vrea) dar chiar a devenit obicei. Mai greu ii conving pe cei din spate să folosească centura, dar cred că până la urmă voi reuși cu multă răbdare. Și scaunele pt copii sunt un lucru bun, din categoria binele cu forța. Când văd cum merg acum copii, și cum ii duceam noi ca pe sacoșe pe bancheta din spate, e mare diferență. 

Link spre comentariu

Pe bune? tu postezi la misto, sau aduni postari ca sa scapi de aprobare? Ai impresia ca nu stiu chestiile astea de te simti dator sa dai citate? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări