Vizitator nhorbey Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Diametrul de 7 cm si lungimea de 14 cm si nu vajaie deloc?Nu vajaie,desi sincer sa fiu am dat in el max 70-80 W. Cu putere mai mare nu stiu daca vajaie sau nu.Iar in legatura cu incinta recomandata de producator... eu zic ca e ok si in incinta facuta de mine,totusi,pe mine nu m-a satisfacut basul redat de acest subwoofer,de aceea am trecut la unul de 12". Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Bogdi producatorul recomanda incinta de 35l acordata cam pe la 35 hz !Mie mi-a placut foarte mult cum suna in incinta inchisa , fara nici un fel de eq !35 litri suna ok./O sa experimentez cu diferite incinte..ca am cateva care stau degeaba prin atelier...Multam Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Uite aici detalii despre difuzoare !!Cu placinta ! Link spre comentariu
Vizitator dogy Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 uite aici cateva schite pt difuzorul tau. http://www.magnat.de/content/carhifi/ra ... r02_de.asp am montat unul intr-o incinta inchisa de 20l si suna destul de bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum