Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte acustice Jamo 250R

Postări Recomandate

Am cumparat cu ceva timp in urma doua boxe Jamo 250R una dintre ele a incepot sa distorsioneze,iar ,,inaltele " lipsesc bineinteles am demontat difuzoarele  si surpriza era umblat prin ele - difuzoarele de medii si inalta sint originale  iar cel de bass este de productie SUA.

Ce ma sfatuiti sa inllocuesc difuzorele? Daca da ce imi recomandati?

Link spre comentariu
  • Shambala a schimbat titlul în Incinte acustice Jamo 250R
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Daca astea sunt boxele:

768px-Jamo_Power_250R_Hi-Fi_box_from_198

Ai din start o veste proasta: Bass: 13 inch

Difuzoarele de bass au in general 8, 10,12,15 inch, 13inch este mai rar, deci drumul se ingusteaza mult. 

Boxele astea au si un SPL ridicat, deci as zice sanse zero sa le faci cum au iesit de pe poarta fabricii, cel mult poti incerca o carpeala. 

Ce buget ai pentru a repara aceste boxe?

Link spre comentariu

acuma depinde de buget....si la ce vrei sa folosesti.....te " miros " ca inceptator.... asa ca incearca o solutie de buget

pt 8 ohmi :   https://www.maniac.ro/3776-difuzor-hi-fi-home-12-305-mm-150300w-8-ohm.html

pt 4 ohmi |: https://www.partysound.ro/audio/difuzoare-profesionale/difuzoare-bas/difuzor-bas-master-audio-pa124/49806?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwyfe4BhAWEiwAkIL8sGMmCUJcRBEIOR4u3rLHvKAIKAnH0a4JliCCBh7z3c3XgY_zJDGq7BoCZFYQAvD_BwE

Astea sunt pe 12 inchi....in principiu s-ar putea sa intre ( unii mai masoara " altfel " diametrul....)...altii lasa margine mai mare la cel de 12"... eventual  bagi putina munca  DIY .....( un inel adaptor pus din interior -daca se poate scoate spatele.....se poate atunci slefui oblic marginea interioara pt un mic efect palnie....

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări