misuraelectronic Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 cele 2 taste de jos de tot , apasate simultan ... Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 (editat) daca sant doua romburi si se apasa in acelasi timp ,intra in meniul de cautare,parca asa tin minte,tasta menu cred ca e tasta de menu imagine si sunet daca nu e posibil ca memorarea sa se faca de pe o tasta de pe tv Editat Octombrie 31 de iuliantv Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 (editat) nici nu mai stiu naibii exact exact cum se face corect memorarea la vechiturile astea ... acum vreo 1000 de ani am mai tinut un astfel de tv in fatza mea pt memorare ... daca stau bine sa imi aduc aminte , atunci este un buton sub clapitza televizorului de sub tub pe care se apasa dupa ce s-a facut cautarea si memoreaza ... asa este sigur sigur ... Editat Octombrie 31 de misuraelectronic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 Se memorează cu cele 2 butoane de jos de la tel. cu care se întra în căutare , scrie și pe display MANUAL STORE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum