Stefan Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Nu costa generatorul cât costă adaptorul + burghiu. Un astfel de burghiu este util când dai multe găuri și nu mai necesită prelucrări ulterioare. Cu un burghiu normal poți face gauri de ce formă vrei, timp și răbdare să ai. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Acum 1 minut, Stefan a spus: Un astfel de burghiu este util când dai multe găuri și nu mai necesită prelucrări ulterioare. Si cine te opreste? Daca iti plac gaurile patrate, asta e, ai solutie. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 28 Autor Partajează Postat Octombrie 28 @Ion_Bumbu, bine spus! Am făcut eu tablou de bord, jambe, manșa, scaune, paloniere, reductor de presiune, cu furtunul aferent, aparatura radio, la scara 1/72, am folosit ace de seringă pe post de preducea si burghiu, si nu pot da o gaură de 20x20? Problema e ca voiam să scap mai ieftin si sa nu tot intorc cutia pe toate fețele. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Cinstit daca eram in situatia asta si eu procedam la fel, o gaura rotunda, cel mai fain iese cu burghiu in trepte, ala nu rupe materialul, experienta vasta de la gaurit ghivecele si jardinierele sotiei. Motivul meu e ca-ii mai rapid si usor dar ma si enerveaza cablul ala gros standard, apoi cind pun scula precis umblu dupa cablu ca e pus la alta scula desi...fiecare e cu al ei da tot le mai incurc. Asa am un cablu mai subtirel si e atasat de scula. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum