Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conector cu trei pini

icar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nici  vorba  de  asa  ceva ... din  ceea  ce  se  vede  in  poza  , firele  de  alimentare  au  culorile  tipice  albastru / maron  / verde+galben  ,  care  imi  sugereaza  mie  cum  ca  montajul  din  cutie  este  alimentat  la  230v  ca ...

daca  este  cumva  asa , atunci  eu  stiu  ca  normele  de  electrosecuritate  interzic  folosirea  de  mufe  metalice  la  exterior , pentru  ca  se  poate  dezlipi  oricind  firul  cu  faza  pe  el  si  poate  atinge  carcasa  metalica  a  mufei  si  atunci  cine  atinge  accidental  acea  mufa  se  curenteaza  de  naiba  il  gaseste , iar  daca  mai  este  si  cardiac  cumva , poate  muri  pe  loc , Doamne  fereste ...

pentru  tensiuni  periculoase  pt  om , eu  stiu  ca  exteriorul  mufei  trebuie  sa  fie  musai  imbracat  in  plastic , ca  sa  se  elimine  astfel  electrocutarea  oricui ...

mufele  din  link  nu  sint  pt  asa  ceva ...

daca  tensiunea  reala  de  alimentare  a  montajului  din  cutie  este  ne-periculoasa  pt  om , atunci  tot  comentariul  de  mai  sus  nu  se  aplica  si  atunci  DA , se  pot  folosi  cu  succes ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări