icar Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 Caut asa ceva, adica un conector cu trei pini, mama-tata, de panou. Link spre comentariu
cmariuss Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 Aveti nevoie de o presetupa ptr cablu MYYM 3x1.5mm,3x 2.5 mm? Sau sa inlocuiti presetupa cu conector 3 pini mama-tata ? Link spre comentariu
bentanioan Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 https://tehnoelectric.ro/curent-continuu/2953-23191-mufa-alim-curent-continuu-mama-tata-3-pini.html Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 nici vorba de asa ceva ... din ceea ce se vede in poza , firele de alimentare au culorile tipice albastru / maron / verde+galben , care imi sugereaza mie cum ca montajul din cutie este alimentat la 230v ca ... daca este cumva asa , atunci eu stiu ca normele de electrosecuritate interzic folosirea de mufe metalice la exterior , pentru ca se poate dezlipi oricind firul cu faza pe el si poate atinge carcasa metalica a mufei si atunci cine atinge accidental acea mufa se curenteaza de naiba il gaseste , iar daca mai este si cardiac cumva , poate muri pe loc , Doamne fereste ... pentru tensiuni periculoase pt om , eu stiu ca exteriorul mufei trebuie sa fie musai imbracat in plastic , ca sa se elimine astfel electrocutarea oricui ... mufele din link nu sint pt asa ceva ... daca tensiunea reala de alimentare a montajului din cutie este ne-periculoasa pt om , atunci tot comentariul de mai sus nu se aplica si atunci DA , se pot folosi cu succes ... Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 (editat) Solutia standard este o pereche de conectori IEC-60320 C13/C14. Editat Octombrie 25 de franzm Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 fix la astea ma gindeam si eu acum sa scriu ca i-as recomanda eu ... conectori shuko , sau cum naiba s-or numi ... Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 Omul o tine pe a lui, ca nu vrea sa dea decat gauri rotunde si atat ... Nici chiar chinezii nu trec 230V prin muife din alea ... Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 26 Autor Partajează Postat Octombrie 26 Aveți dreptate, am renunțat la mufa, credeam ca poate găsesc ceva. O să pun o mufa de calculator sau trec prin presetupă, să nu mai dau la pilă. Se poate închide. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 Acum 18 ore, modoran a spus: nu vrea sa dea decat gauri rotunde si atat Sunt scule de gaurit care dau gauri patrate. E mai usor de ajuns la dreptunghi... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 Inca au trusa cu freza la Lidl, putina atentie, 2-3 discuri de taiat si se face dreptunghiul repejor. Purtarea ochelarilor de protectie e aproape obligatorie. Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 Daca spatiul permite, o varianta "babesca" e cu traforajul cu panze pentru materiale dure,trasat profilul,taiat,prelucrat cu o pila plata,gaurit, e simplu si eficient, dureaza maxim 20 min. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 27 Autor Partajează Postat Octombrie 27 Corect, dar o gaura doar 5 secunde! Materialul nu pune probleme, e ABS, dar e incomod de lucrat, nu vreau să dau tot montajul afara. Rămâne presetupa, nu-i musai conector. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 https://www.facebook.com/reel/517184834307441 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Aia se cheama morteza, colegul @icar este ...aeromodelist deci a face o gaura dreptunghiulara cu nista colturi rotunjite este ceva banal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum