icar Postat Miercuri la 08:43 Partajează Postat Miercuri la 08:43 Atata timp cat sunt fraieri care sa dea bani, se vor gasi destepti care sa-i adune! Mai e pana cand unii se prind ca nu exista perpetuum mobile si nici randamnet peste 1, adica sa consumi mai mult decat produci. Link spre comentariu
doru3160 Postat Miercuri la 15:36 Partajează Postat Miercuri la 15:36 Acum 6 ore, icar a spus: nici randamnet peste 1, adica sa consumi mai mult decat produci. Ia uite la guvern, astia de ani de zile consuma mai mult decat producem, au randament de 150% Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Miercuri la 17:47 Partajează Postat Miercuri la 17:47 (editat) 9 hours ago, icar said: Mai e pana cand unii se prind ca nu exista perpetuum mobile si nici randamnet peste 1 Teoretic, daca nu am ține cont de legile enunțate de om referitoare la conservarea energiei, reacția de fuziune are randament supraunitar. Teoretic, randament infinit. Mai rămâne să stabilim cine a pus "curentul" (sa să fiu ontopic) inițial și ce pretenții are. Editat Miercuri la 17:53 de mihaiaurul Link spre comentariu
draku Postat Miercuri la 19:52 Partajează Postat Miercuri la 19:52 Acuma, oricat nu m-as pricepe eu la fizica atomica, parca nu-mi vine a crede ca un reactor de fuziune nucleara incape intr-o cutie din aia aurie, fie ea si cea mare.... Link spre comentariu
icar Postat Sâmbătă la 15:59 Partajează Postat Sâmbătă la 15:59 La 30.10.2024 la 19:47, mihaiaurul a spus: reacția de fuziune are randament supraunitar. De undre ai dedus asta? Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Sâmbătă la 16:32 Partajează Postat Sâmbătă la 16:32 30 minutes ago, icar said: De undre ai dedus asta? Din legile fizicii pe care le cunosc. Link spre comentariu
Stefan Postat Sâmbătă la 17:12 Partajează Postat Sâmbătă la 17:12 Înseamnă ca le știți pe alea din viitor care încă nu au fost scrise. Astea actuale nu cunosc conceptul de "randament supraunitar". Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Sâmbătă la 17:20 Partajează Postat Sâmbătă la 17:20 (editat) După mine, fără "randament supraunitar" nu ar fi existat universul. Oricum, în fizica cuantică, termenul "randament" este ... perimat. Dar, repet, este doar modul în care văd eu lucrurile. Editat Sâmbătă la 17:22 de mihaiaurul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum