Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

,, Generatoare de ...curent,,

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sincer, m-am plictisit deja de la a doua tură împrejurul ,,generatoarelor,, alea din iarbă.

Lucrurile care sfidează legile fizicii sunt de regulă escrocherii.Periodic apar astfel de ,,invenții,, minune, fiindcă se bazează pe lipsa de cultură a majorității.....

Link spre comentariu
Acum 9 minute, validae a spus:

Sincer, m-am plictisit deja de la a doua tură împrejurul ,,generatoarelor,, alea din iarbă.

Lucrurile care sfidează legile fizicii sunt de regulă escrocherii.Periodic apar astfel de ,,invenții,, minune, fiindcă se bazează pe lipsa de cultură a majorității.....

trei citate:

"Mama prostilor e mereu gravida, ... cu tripleti."

"E numai o chestiune de timp pana prostii se despart de banii lor"

"E immoral sa lasi faierii sa-si pastreze banii"

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

4000 euro pentru 10 MW e pomana cu lumanari.....

Ce prosti sunt aia care dau peste 30000 eur pe o morisca din aia care produce tot atat.....

Acum 1 oră, validae a spus:

Vezi, te-ai plictisit si nu ai aflat ca acea configuratie in cerc, din iarba, este pentru alimentarea navelor spatiale.... :rade: si produce cativa GW....

Iar "extraterestii intunecati" vor disparea "dupa suprafata dimensiunii acesteia".....

Mno, aci i-a luat fatza raposatului Lorin Fortuna....

Link spre comentariu

Vorbisem cu individul respectiv, dar când mi-a spus pretul(2000 euro pt cel mic)mi-a pierit pofta (curiozitatea)de cumpărat borcanul  ăla sprayat cu vopsea aurie...  ,care,în cel mai bun caz are o capacitate  de cîțiva zeci de uF pt (energia reactiva) corectia factorului de putere.

Problema-i alta: cum de nu-l prinde rușinea,iar pe cei care cunosc,și ,știu că este o escrocerie i-a prins  nepăsarea...

Link spre comentariu

@Moga Vasile nu toți avem răbdare să privim un clip in care unul tremură o cameră și se învârte în cerc.

Spune ce anume este in clipul respectiv și despre ce "discuție tehnică" este vorba? Pentru că despre asta-i această secțiune.

Un borcan vopsit poate costa și 1mil€ dar contează ce face / ce conține. De exemplu când un client ne cere un produs acesta habar nu are ce conține și nici nu-l interesează atâta timp cât acel echipament face exact ce are el nevoie și respectă toți termenii din contract (standarde,. garanție...)

Link spre comentariu

În acel clip este vorba despre o cutie de depozitare, din material plastic, de vreo 10 litri capacitate, frumos vopsită cu spray auriu metalizat. Din acea cutie iese un cablu. Jur-împrejur sunr cateva spray-uri sau ceva asemănător, la fel, vopsite la aceeași culoare și binențeles, cablurile aferente.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Ovidanie a spus:

În acel clip este vorba despre o cutie de depozitare, din material plastic, de vreo 10 litri capacitate, frumos vopsită cu spray auriu metalizat. Din acea cutie iese un cablu. Jur-împrejur sunr cateva spray-uri sau ceva asemănător, la fel, vopsite la aceeași culoare și binențeles, cablurile aferente.

exista cineva atit de idiot, incit sa creada ca exista macar o posibilitate la un milion, ca prostiile acelea sa functioneze???

Link spre comentariu
6 hours ago, Marele Savant said:

exista cineva atit de idiot, incit sa creada ca exista macar o posibilitate la un milion, ca prostiile acelea sa functioneze???

Sunt cu gramada acei idioți....  Dar,mă/vă întreb cine este mai idiot cu adevarat în toată chestia asta? Cel care oferă acele prostii,sau potențialul cumparător ignorant dar cu bună credință  ?....să zic așa...

Link spre comentariu
On 10/26/2024 at 9:57 PM, draku said:

Cea mai importanta este Cunoasterea, pe care vorbitorul o tot aminteste....

Tu, ca si cumparator, poti deschide cutia respectiva, dar nu detii Cunoasterea pentru a o copia.....

:rade:

Păi, zice tipul respectiv,că....,dacă o deschizi ...dai foc la casă!  Cu alte cuvinte vrea să se asigure (se minte pe sine)că nu va fi deschisă...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări