Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

,, Generatoare de ...curent,,

Moga Vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaiaurul

7

• Moga Vasile

6

• icar

5

• draku

3

Top autori în acest subiect

Sincer, m-am plictisit deja de la a doua tură împrejurul ,,generatoarelor,, alea din iarbă.

Lucrurile care sfidează legile fizicii sunt de regulă escrocherii.Periodic apar astfel de ,,invenții,, minune, fiindcă se bazează pe lipsa de cultură a majorității.....

Link spre comentariu
Acum 9 minute, validae a spus:

Sincer, m-am plictisit deja de la a doua tură împrejurul ,,generatoarelor,, alea din iarbă.

Lucrurile care sfidează legile fizicii sunt de regulă escrocherii.Periodic apar astfel de ,,invenții,, minune, fiindcă se bazează pe lipsa de cultură a majorității.....

trei citate:

"Mama prostilor e mereu gravida, ... cu tripleti."

"E numai o chestiune de timp pana prostii se despart de banii lor"

"E immoral sa lasi faierii sa-si pastreze banii"

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

4000 euro pentru 10 MW e pomana cu lumanari.....

Ce prosti sunt aia care dau peste 30000 eur pe o morisca din aia care produce tot atat.....

Acum 1 oră, validae a spus:

Vezi, te-ai plictisit si nu ai aflat ca acea configuratie in cerc, din iarba, este pentru alimentarea navelor spatiale.... :rade: si produce cativa GW....

Iar "extraterestii intunecati" vor disparea "dupa suprafata dimensiunii acesteia".....

Mno, aci i-a luat fatza raposatului Lorin Fortuna....

Link spre comentariu

Vorbisem cu individul respectiv, dar când mi-a spus pretul(2000 euro pt cel mic)mi-a pierit pofta (curiozitatea)de cumpărat borcanul  ăla sprayat cu vopsea aurie...  ,care,în cel mai bun caz are o capacitate  de cîțiva zeci de uF pt (energia reactiva) corectia factorului de putere.

Problema-i alta: cum de nu-l prinde rușinea,iar pe cei care cunosc,și ,știu că este o escrocerie i-a prins  nepăsarea...

Link spre comentariu

@Moga Vasile nu toți avem răbdare să privim un clip in care unul tremură o cameră și se învârte în cerc.

Spune ce anume este in clipul respectiv și despre ce "discuție tehnică" este vorba? Pentru că despre asta-i această secțiune.

Un borcan vopsit poate costa și 1mil€ dar contează ce face / ce conține. De exemplu când un client ne cere un produs acesta habar nu are ce conține și nici nu-l interesează atâta timp cât acel echipament face exact ce are el nevoie și respectă toți termenii din contract (standarde,. garanție...)

Link spre comentariu

În acel clip este vorba despre o cutie de depozitare, din material plastic, de vreo 10 litri capacitate, frumos vopsită cu spray auriu metalizat. Din acea cutie iese un cablu. Jur-împrejur sunr cateva spray-uri sau ceva asemănător, la fel, vopsite la aceeași culoare și binențeles, cablurile aferente.

Link spre comentariu

Cea mai importanta este Cunoasterea, pe care vorbitorul o tot aminteste....

Tu, ca si cumparator, poti deschide cutia respectiva, dar nu detii Cunoasterea pentru a o copia.....

:rade:

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Ovidanie a spus:

În acel clip este vorba despre o cutie de depozitare, din material plastic, de vreo 10 litri capacitate, frumos vopsită cu spray auriu metalizat. Din acea cutie iese un cablu. Jur-împrejur sunr cateva spray-uri sau ceva asemănător, la fel, vopsite la aceeași culoare și binențeles, cablurile aferente.

exista cineva atit de idiot, incit sa creada ca exista macar o posibilitate la un milion, ca prostiile acelea sa functioneze???

Link spre comentariu
6 hours ago, Marele Savant said:

exista cineva atit de idiot, incit sa creada ca exista macar o posibilitate la un milion, ca prostiile acelea sa functioneze???

Sunt cu gramada acei idioți....  Dar,mă/vă întreb cine este mai idiot cu adevarat în toată chestia asta? Cel care oferă acele prostii,sau potențialul cumparător ignorant dar cu bună credință  ?....să zic așa...

Link spre comentariu

@Stefan ,sunt ,,cuiros într-un fel ,, să văd cu ce ,,componente,, tehnice înșală vre-un potențial cumpărător...,pt că ,în conformitate  cu ceea ce se cunoaște pînă-n prezent este foarte clar că este o aberație ...

Link spre comentariu
On 10/26/2024 at 9:57 PM, draku said:

Cea mai importanta este Cunoasterea, pe care vorbitorul o tot aminteste....

Tu, ca si cumparator, poti deschide cutia respectiva, dar nu detii Cunoasterea pentru a o copia.....

:rade:

Păi, zice tipul respectiv,că....,dacă o deschizi ...dai foc la casă!  Cu alte cuvinte vrea să se asigure (se minte pe sine)că nu va fi deschisă...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări