Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putem face asa ceva in Romania ( eveniment triodefestival )

danzup

Postări Recomandate

http://www.triodefestival.net/

Merge cineva din romania anul acesta la " triode festival " dar la " Europe burning Amp " ?

Sa va uitati ce amplificator a castigat in 2007 la sectiunea constructii de amplificatoare !

A si inca o intrebare cat de greu ar fi sa facem in Romania ceva asemanator ?????

Later edit : acest post ar vrea sa stranga pe cei care iubesc tot ce insemna tuburi , radio vechi , boxe , diy la un eveniment anual in ROMANIA asa cum sunt multe in strainatate !!!

Sa vedem ce iese de aici !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

5

• danzup

4

Am vazut si aici pe site constructii foarte frumoase si probabil... HiFi. Ar merita sa ne concentram un pic, sa facem un inventar al constructiilor DIY audio si sa organizam o expozitie (mai in centrul tarii... sa fie mai accesibil).

www.proradioantic.ro este ... pro ...

Link spre comentariu

Daca am face o adunare ( gen intalnirile radioamatorilor ) in care sa discutam despre tuburi si sa gasim sponsori eventual pentru a premia pe cei care s-ar inscrie in concurs cu constructii cu tuburi ... Sa fie si un bazar ad-hoc ...Cu prezentari si auditii de amplifuri noi , incinte si radio vechi .....AR fi super !Si da : ar fi bine sa -l facem o data pe an undeva in centrul tarii !

Link spre comentariu

Pentru inceput, zic eu, ar trebui sa inventariem persoanele (si produsele) DIY prezentate aici pe forum si sa le propunem acest proiect.Si cei care au facut numai boxe pot sa participe...De asemenea cateva chestii de epoca: radio, patefon, magnetofon etc.Dar cel mai important ar fi sa convingem firmele (si de internet) sa participe cu produsele lor audio (ar face si vanzari) si din profitul lor ar finanta si "festivalul" hi... hi...Apoi ar trebui decis orasul, locatia, si mai ales omul care sa se ocupe de toate... Ca si durata n-ar trebui sa fie mai lung decat un sfarsit de saptamana...

Link spre comentariu

Da : ca timp un weekend e de ajuns !Si nu numai retro radio sau boxe sau tuburi ci am putea avea o categorie si cu alte constructii diy in concurs ( adica in afara de cele cu tuburi ).Totul e sa lansam provocarea si sa aducem cat mai multi oameni care ar vrea sa participe !A ! si ar fi minunat sa facem cu acesta ocazie o expozitie cu tot felul de lucruri ( dispozitive , elctronice , etc .) vechi asa cum ati spus si voi mai sus !Eu zic ca daca se implica cativa oameni grei de pe elforum poate reusim ceva ....poate chiar o colaborare : noi +elforum +radioamatori ...ce ziceti ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu !

Abia asteptam sa vedem ce va iesi !

Dar ce o sa fie in mai la Arad ?

:rolleyes:

Vrem mai multe amanunte !!

Cu ocazia evenimentului 80 de ani de Radiofonie si Radio in Romania se va organiza o expozitie cu tema: De la Radioreceptorul cu Cristal la Radioul Internet. Va fi organizat de Asociatia Colectionarilor Aparatelor Radio.

Oficial va voi spune mai mult cand voi stii data exacta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări