baiata Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 Bună dimineața. Caut pe cineva care știe sa programeze un integrat PIC pentru un joc de lumini. Mulțumesc. Link spre comentariu
baiata Postat Octombrie 23 Autor Partajează Postat Octombrie 23 Buna dimineata. Sunt in varsta de 81 de ani si sapte luni si ma descurc greu cu navigarea pe calculator . Vad ca mi-a aparut scris cu rosu o atentionare cum ca va trebui sa-mi fie continutul aprobat de un moderator si nu stiu unde trebuie sa intru pentru a indeplini aceasta avertizare. Va rog sa ma indrumati daca binevoiti. Am scris in prima postare ca doresc sa intru in legatura cu cineva care stie sa programeze un montaj cu PIC pentru un joc de lumini contra cost. Daca am postat gresit imi cer scuze, dar va rog sa ma indrumati unde sa postez. Am avut un astfel de joc de la o cunostinta dar nu mergea. Am vrut sa comand ledurile cu 12 volti dar a trebuit sa trec semnalul prin optocuploare si la iesire am alimentat tranzistorul din optocuplor cu 12 volti in colector iar cu tensiunea din emitorul lui m-am dus in baza unui BD 139. Va multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 23 Partajează Postat Octombrie 23 E bine unde ai postat , cum adică sa programezi un pic ai softul ? Link spre comentariu
Aelfo Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 Te pot ajuta eu contracost. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum