ionut120v Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 E vorba de lampi universale 8 -100v chinezesti, poblema sunt ledurile, se intrerup rapid datorita termociclarii rezista cam 100 cicluri Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Care e șpilul, că nu m-am prins ? Ai avut o experiență neplăcută cu astfel de lămpi ? Titlul e despre lămpi ,,led 12V ,, iar postarea e despre 8 - 100V. Facem o medie ? Nici așa nu iese... Dacă tot ai deschis cutia Pandorei, pune și poze, mărci...alea, alea.Nu fi spartan... Link spre comentariu
Dxxx Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Repet si eu nedumerirea... este asta subiect valid / serios? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Nu cred că este la mișto dar nici prea serios nu este. Stilul lui ionut120v este foarte abstract și uneori deschide subiecte fără sens crezând că forumul este un fel de messenger. Link spre comentariu
ionut120v Postat Octombrie 22 Autor Partajează Postat Octombrie 22 Cea din poza e una din ele, a tinut doar o vara Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 Si cit vrei domnule sa tina niste chinezisme de LED-uri ieftine? Daca ar face chianejii LED-uri care sa reziste mai mult n-ar mai avea ce vinde la fraieri. Sint unele masuratori care iti pot crea o ideie cam cit ar putea sa tina un astfel de produs dar nu pot fi facute de oricine. Unele sint "detaliate" in topicul meu cu divagatii despre LED-uri dar aici nu mai pun alte informatii. Oricum iti trebuie echipamente ceva mai speciale si experienta in masuratori mai nestandard. Link spre comentariu
Dxxx Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 Racire proasta (sumedenie de motive, nu numai subdimesionare) + alimentare cu depasirea curentului maxim admis (fie numai tranzitoriu) + leduri penibile - egal moarte prematura ... absolut normal, nimic nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum