Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampi led 12v viata scurta

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Care e șpilul, că nu m-am prins ? Ai avut o experiență neplăcută cu astfel de lămpi ? Titlul e despre lămpi ,,led 12V ,, iar postarea e despre 8 - 100V. Facem o medie ? Nici așa nu iese...

Dacă tot ai deschis cutia Pandorei, pune și poze, mărci...alea, alea.Nu fi spartan...

Link spre comentariu

Si cit vrei domnule sa tina niste chinezisme de LED-uri ieftine?

Daca ar face chianejii LED-uri care sa reziste mai mult n-ar mai avea ce vinde la fraieri. 

Sint unele masuratori care iti pot crea o ideie cam cit ar putea sa tina un astfel de produs dar nu pot fi facute de oricine. Unele sint "detaliate" in topicul meu cu divagatii despre LED-uri dar aici nu mai pun alte informatii. Oricum iti trebuie echipamente ceva mai speciale si experienta in masuratori mai nestandard.

Link spre comentariu

Racire proasta (sumedenie de motive, nu numai subdimesionare) + alimentare cu depasirea curentului maxim admis (fie numai tranzitoriu) + leduri penibile - egal moarte prematura ... absolut normal, nimic nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări