dumitrumy Postat Octombrie 18, 2024 Partajează Postat Octombrie 18, 2024 Salut, primit de la un coleg de munca. Un condensator de la un circular, l-a gasit doar la Ali. Puteti sa-i dati o solutie de inlocuire? Danke! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 18, 2024 Partajează Postat Octombrie 18, 2024 faceti si dvs o poza ca lumea , ca sa se vada valorile scrise ... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 18, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2024 Scuze, demult functionez pe avarie: CITAT mesaj: Am un circular care are cond de 0.22uf + 2x2.5 nf/ 250v ac ********************************* Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 18, 2024 Partajează Postat Octombrie 18, 2024 Se taie si nu se baga in seama "parazitii" din retea... E un paralel de 0,22uF pe L si N si 2 de 2,5nF legate in serie intre N si L iar mijlocul la PE. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 18, 2024 Partajează Postat Octombrie 18, 2024 (editat) in lipsa de original si pt a grabi la maxim reparatia , eu as scoate schema interna referitoare la gruparea celor 3 condensatori interni -- stea , triunghi sau alta grupare in forma de filtru banuiesc eu -- si as realiza o clona a originalului folosind 3 condensatori de impuls de maxima calitate -- recte WIMA , EPCOS , etc -- ... daca este loc dpv fizic , eu as merge pe treapta imediat urmatoare de tensiune ... apoi as cumpara o sticluta de plastic de 100ml pt medicamente , i-as decupa partea superioara , ca sa ramina o forma cilindrica ... apoi as inghesui inauntru cele 3 condensatoare , as trage cele 3 fire de legatura afara din cilindru si as umple tot cilidrul la urma cu glue-stick topit , pina la razant ... dupa uscarea glue-stick-ului , dezizolare fire la capete , marcare cu markerul valorile interne ale C pt o ulterioara reparatie ... si gata jucarika ... Editat Octombrie 18, 2024 de misuraelectronic Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 18, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2024 Am vazut ce se vinde acum: Am postat pe forum pt. mai multe solutii, teoretice (aici e mai usor) cat si practice. La un recipient de plastic ma gandisem si eu. Ii pun raspunsurile de aici, e baiat mare, sa se descurce. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 18, 2024 Partajează Postat Octombrie 18, 2024 fiecare actiune in viata are avantaje si dezavantaje... in cazul nostru concret de acum , ceea ce vad eu in poza mie unul nu imi inspira incredere , insa este gata facut , insa nu stim ce calitate au condensatorii dinauntru ... varianta propusa de mine este mai laborioasa si mai inestetica un pik , insa avantajele sint 2 la numar ... este o solutie rapida de repunere a circularului la treaba ... si 2 la mina , calitatea este garantata daca se aleg condensatoare MBR ... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 18, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2024 La 18.10.2024 la 12:24, misuraelectronic a spus: ceea ce vad eu in poza mie unul nu imi inspira incredere , insa este gata facut , insa nu stim ce calitate au condensatorii dinauntru ... Extinde Nici nu si-a propus sa cumpere de acolo, atat i-a dat Gogu la cautare. Pai varianta dvs. este cea mai la indemana si usor abordabila. Pe forum mai apar si surprize, are cineva mai multe ca a cumparat obligat multiplu, are ca piesa de schimb de care nu a mai avut nevoie (cate integrate din tv CRT nu am noi-noute prin sertare). Acum copiez raspunsurile si i le trimit pe WA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum