corneillus Postat Octombrie 17 Partajează Postat Octombrie 17 Va salut! Am nevoie de un potentiometru multitura de 500 ohmi identic sau echivalent cu cel din imagine. Acesta imi este necesar pentru a repara o sursa vintage de 40 Vcc & 5A. Cine are, stabilim detaliile in privat. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 Ce fel de sursă este? Am vreo două descompletate. Link spre comentariu
SKGXG Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 Ce distanta are intre pini? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 nu conteaza distanta intre pini , pt ca are cose si cele 3 fire sint matisate apoi cositorite ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 daca accepti macar ideea de potentiometru echivalent pt al tau , atunci am eu un potentiometru SH de f mare finete si ff mare calitate , marca ULTRAPOT , made in FRANCE , cu 10 ture si tija metalica ... teoretic , pe el scrie ca este de 1kohm ...masurat in realitate are capul de scala la 983 ohmi ... in 2 minute ti-l transform in multitura de la 0 ohmi ... la 500 ohmi ... daca vrei sa il vezi macar cum lucreaza , atunci ori vii pina la mine , ori discutam pe WA ... Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 20 Autor Partajează Postat Octombrie 20 La 18.10.2024 la 7:03, dan cod a spus: Ce fel de sursă este? Am vreo două descompletate. GOSSEN Konstanter 44 T 40 R5 La 18.10.2024 la 13:58, SKGXG a spus: Ce distanta are intre pini? Nu ar conta distanta intre pini. Asa arata potentiometrul: Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 20 Autor Partajează Postat Octombrie 20 La 18.10.2024 la 15:54, misuraelectronic a spus: daca accepti macar ideea de potentiometru echivalent pt al tau , atunci am eu un potentiometru SH de f mare finete si ff mare calitate , marca ULTRAPOT , made in FRANCE , cu 10 ture si tija metalica ... teoretic , pe el scrie ca este de 1kohm ...masurat in realitate are capul de scala la 983 ohmi ... in 2 minute ti-l transform in multitura de la 0 ohmi ... la 500 ohmi ... daca vrei sa il vezi macar cum lucreaza , atunci ori vii pina la mine , ori discutam pe WA ... Puneti o poza sa imi fac o idee si pret in privat. Multumesc. Poze cu sursa. Dupa marcajul de pe condensatorii electrolitici pare facuta in 1973. Daca este asa, are 50 de ani! Link spre comentariu
George Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 Unul din cei de aici de la pct 146 nu ar merge? https://www.elforum.info/topic/160645-module-subansamble-montaje-componente/?do=findComment&comment=2241028 Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 20 Autor Partajează Postat Octombrie 20 (editat) Acum 46 minute, George a spus: Unul din cei de aici de la pct 146 nu ar merge? https://www.elforum.info/topic/160645-module-subansamble-montaje-componente/?do=findComment&comment=2241028 Cred ca ar merge fara probleme! Multumesc. Editat Octombrie 20 de corneillus Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 s-o crezi tu ca merge ... in primul rind , originalul din sursa ta este bobinat si are 2w , iar Telpod-ul stie doar 1w ... in al doilea rind , cind vreodata in lumea asta se poate compara la caitate un potentiometru polonez TELPOD -- mediocru la calitate -- cu o bijuterie made in France ? al meu este cu 10 clase peste TELPOD ca si caitate ... ma rog , faci cum doresti ... daca vrei poze cu el , atunci imi lasi nr tau de WA pe pm si iti trimit poze ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum