Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stație de lipit

icar

Postări Recomandate

Așa ceva am văzut la o firma ce face întreținere și montaj la eoliene. Doar așa ceva folosesc,au avut de la toate mărcile,dar cele Bosch modelul asta au rămas de bază și sunt cele mai multe în dotarea lor .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

17

• GOOD-Q

10

• icar

9

• dan cod

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu ai ce sa menajezi daca ai nevoie de o scula sa tina (pentru ca esto de profesie si iti castigi cu ea..) din start in vremurile astea daca motorul sculei pe baterie nu este fara perii evident ca bateria o sa fir mai stresata cand e pusa la un motor cu perii; asta e cam prima regula cand alegi o scula profi cu viata lunga din baterie..

Apoi, nimeni nu a adus vorba de Metabo cand vorbiti de flex-uri? Ei au fost la varf, si nu cred ca au decazut prea mult..

Editat de DjOhms
Link spre comentariu

..titlul topicului probabil ar trebui redenumit ca, cu preponderenta s-a vorbit depre scule ce ofera o oarecare performata fata de cele ieftine; nu cele mai ieftine..

Cat de la curent sunteti/suntem cu, cine e sub "umbrela", finantarea cui?

https://www.protoolreviews.com/power-tool-manufacturers-who-owns-them/

Ca am mentionat Metabo (marca germana cu performate bune in industria sculelor electrice, pe specific - flex-uri cum am zis mai sus, acum este finantata de o companie Hikoky, adica din 2016.. care, pe piata americana Metabo, din constatarile altora vinde calitate inferioara fata de piata europeana; strict legat de Metabo.. de cativa ani..

Am cateva scule de la ei si de aceea stiu..

Apoi pentru cei carora le-au trecut prin maini destule statii de lipit, ce parere au despre Ersa i-CON 1. Eu sunt multumit atat cat face..  Am ales-o in special pentru calitatea si durabilitatea varfurilor de lipit. Controlul temperaturii nu e super sofisticat.. sa se strice repede.. Mi se pare ca inca o fac nemtii..

Multumesc.

Editat de DjOhms
Link spre comentariu

Hikoky este fostul Hitachi,din cate am înțeles s.a redenumit așa după cutremurul de la Fukushima,cad le.a fost afectată fabrica și au mutat totul în China. Din câte știu încă fac scule de calitate. Am un pendular Hikoky cu reglaj de turație și văd că este foarte rezistent,l.am folosit o perioadă intens și după doar ocazional. Știu ateliere de tâmplărie care au așa ceva folosite la greu și duc mai bine decât de Walt, Makita...

Apropo,am văzut în magazin Obi in Germania flex Metabo făcut chiar în Germania. Nu știam că sunt așa buni la flexuri. Știam că marca Flex au fost tătici in domeniul asta ,de aia și denumirea după marca lor.

Tot la ei am văzut o rotopercutoare Bosch albastru ,un model mai nou cu capul reductorului din aluminiu tot made in Germany,pe la noi prin Dedeman încă nu am văzut.o la raft. Nu mai rețin exact modelul,prețul era 249 euro.

Link spre comentariu

Flexul Metabo al meu este inscriptionat "made in Germany" si chiar daca nu a costat putin, intotdeauna a fost clar ca au fost bani foarte bine cheltuiti.

Acum nici nu as discuta cu alt flex care sa nu aiba reglaj de turatie.

L-am luat de la Leroy (L-M) si vanzatorul zicea ca era singurul care nu este fabricat in china, din toata oferta lor la data repectiva. Deci nu trebuie sa-l iei din Germania, si banii nostri sunt buni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări