grabiel Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Nu cunosc starea lor, nu am cu ce sa le testez. Pretul este de 70 de lei, transport gratuit in raza de acoperire Cargus. Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Salutări! Boxele le vreau eu! Mulțumesc! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 In cazul in care se razgandeste colegul flomar60 sunt si eu interesat! Multumesc! Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 La rugămintea colegului @Dj_Dog renunț la boxe în favoarea domniei-sale! Cu scuze față de vânzător , d-l @grabiel! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Multumesc frumos colegului @flomar60 @grabiel va trimit mp cu datele mele pentru expeditie Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 16 Autor Partajează Postat Octombrie 16 Ce chestie faină..... Încă nu am mai întâlnit înțelegere așa bună pe grupuri Felicitări ambilor useri Din punctul meu de vedere se poate închide. Link spre comentariu
Postări Recomandate