darius_bv Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Salutare! Mai aveti incredere sa utilizati aceste semireglabile? Am mai multe NOS, stiu ca sunt sensibile daca le "dai peste cap", cursorul risca sa ramana acolo, dar ca stabilitate in timp eu nu stiu sa fi facut probleme. Aveti ale opinii? Nu de alta, dar s-au scumpit tare aceste componente la TME. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Le-am vazut de noi cu terminalele corodate, de parca ar fi fost din fier mort, erau ruginite sau inverzite (aici ar veni cupru coclit). In poza cel de 12k din dreapta jos pare sa mearga in aceeasi directie. Chiar nu inteleg de ce nu au putut sa puna niste terminale calumea, cred ca pur si simplu i-a durut in basca la vreme aia! Nu am vazut in nici un echipament mai de soi (a se citi militar/naval/nuclear) astfel de semireglabili. Erau doar din import (Spectrol, Tesla, Remix, RFT, rusesti cu corpul metalic etc.) Link spre comentariu
Shambala Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Sunt niste mizerii, nu va zgarciti la cativa lei caci veti regreta. Se stricau mecanic si cand erau noi-noute. Daca aveti multe, pur si simplu impacati-va cu pierderea. Si eu adunasem ceva piese romanesti (R si C in special, cred ca aveam vreo 2-3000) si le-am dat pe toate inca de acum 20 si ceva de ani cuiva de la un cerc de electronica pt copii. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Aceste semireglabile trebuiesc evitate pe cat posibil, am si eu cateva zeci, dar nu m-am incumetat sa le utilizez, am avut in trecut numai belele cu ele. Link spre comentariu
darius_bv Postat Octombrie 16 Autor Partajează Postat Octombrie 16 Am inteles. Multumesc mult pentru raspunsuri! Numai bine tuturor! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 1-- toleranta de 20% la o multitura de orice fel era/ este inadmisibila la orice fabricant serios de afara ... 2-- dpv mecanic erau niste catastrofe de 2 bani gauriti ... calitatea era jalnica pt ca era obligatorie folosirea de resurse materiale din economia RSR pt tot ce insemna productie interna ... pt materialele speciale care nu existau in tara si care nu existau nici in CAER si care trebuiau musai importate pe valuta , se facea raport special care trebuia aprobat de sus de tot --- am auzit din surse serioase ca se ajungea pina la cabinetul 2 --- ... 3-- dpv al raportului calitate/pret , cele mai bune erau semireglabilele rusesti in capsula metalica patrata , apoi RFT-urile lunguietze transparente , apoi venea restul plutonului ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum