Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Semireglabile multitura romanesti

Postări Recomandate

Salutare! Mai aveti incredere sa utilizati aceste semireglabile? Am mai multe NOS, stiu ca sunt sensibile daca le "dai peste cap", cursorul risca sa ramana acolo, dar ca stabilitate in timp eu nu stiu sa fi facut probleme. Aveti ale opinii? Nu de alta, dar s-au scumpit tare aceste componente la TME. 

pot1.JPG

pot2.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Le-am vazut de noi cu terminalele corodate, de parca ar fi fost din fier mort, erau ruginite sau inverzite (aici ar veni cupru coclit).

In poza cel de 12k din dreapta jos pare sa mearga in aceeasi directie.

Chiar nu inteleg de ce nu au putut sa puna niste terminale calumea, cred ca pur si simplu i-a durut in basca la vreme aia!

Nu am vazut in nici un echipament mai de soi (a se citi militar/naval/nuclear) astfel de semireglabili. Erau doar din import (Spectrol, Tesla, Remix, RFT, rusesti cu corpul metalic etc.)

Link spre comentariu

Sunt niste mizerii, nu va zgarciti la cativa lei caci veti regreta. Se stricau mecanic si cand erau noi-noute.

Daca aveti multe, pur si simplu impacati-va cu pierderea.

Si eu adunasem ceva piese romanesti (R si C in special, cred ca aveam vreo 2-3000) si le-am dat pe toate inca de acum 20 si ceva de ani cuiva de la un cerc de electronica pt copii.

Link spre comentariu

1-- toleranta  de  20%  la  o  multitura  de  orice  fel  era/ este  inadmisibila  la  orice  fabricant  serios  de  afara ...

2-- dpv  mecanic  erau  niste  catastrofe  de  2  bani  gauriti ... calitatea  era  jalnica  pt  ca  era  obligatorie  folosirea  de  resurse materiale  din  economia  RSR  pt  tot  ce  insemna  productie interna ... pt  materialele   speciale  care  nu  existau  in  tara si  care  nu  existau  nici  in  CAER  si  care  trebuiau  musai  importate  pe  valuta  ,  se  facea  raport  special  care  trebuia  aprobat  de  sus  de  tot --- am  auzit  din  surse  serioase  ca  se  ajungea  pina  la  cabinetul 2 --- ...

3--  dpv  al  raportului  calitate/pret , cele  mai  bune  erau  semireglabilele  rusesti  in  capsula  metalica  patrata  ,  apoi RFT-urile  lunguietze  transparente , apoi   venea  restul  plutonului ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări