camy Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Buna, am o imprimanta ( mai veche puțin dar a mers fara a fi necesar reparatii) Brother HL_1222W a mers fara probleme ani de zile iar acum nu trage hartia. Se aprinde, inițiază dar când să tragă hârtie da eroare că și cum s-ar bloca. Nu sa blocat hârtia nu e vre-o hârtiuță rătăcită prin ea dar acum nu vrea sa mai funcționeze. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Vedeți că hârtia se poate bloca și unde nu se observă cu ochiul liber.Scoateți tamburul de imprimare și uitați-vă cu o lanternă în zona de transport a hârtiei, posibil că s-a strâns ceva mizerie pe role sau o bucățică de hârtie s-a rupt și blochează traseul.Imprimantele laser mai necesită din când în când și ceva mentenanță, curățirea tonerului rezidual (din cartuș) și traseul hârtiei curățat de scame. Construcția celor laser e destul de asemănătoare între ele, eu am Canon și am pățit să se rupă bucățele de hârtie și să rămână blocată, a trebuit să scot cartușul și să întorc imprimanta cu capul în jos ca să urmăresc traseul hârtiei.Ar putea fi nevoie chiar de o pensetă lungă ca să scoateți scame strânse pe role sau eventuala bucată de hârtie blocată în role... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Incercati sa curatati rola de cauciuc care trage hartia din tava. Folositi un servetel umed si ceva alcool (ex. sanitar). In timp se incarca de mizerie si patineaza... Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Alcoolul izopropilic da rezultate foarte bune in a curata si regenera aderenta rolelor. Informatie afata de la un reparator de copiatoare, imprimante s.a. si aplicat cu succes pe echipamentele personale, la nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum